Az Iphone klón?!

Figyelt kérdés
Vajon az iphone klónok miért nem hasonlítanak 100%-ban az eredetire? Miért hagynak a klónokban feltünő külömbségeket?

2018. márc. 9. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Különbség, különbség, különbség. Különbözik. Nem Külömbözik, kedves Barátom.

Ami miatt pedig különbözik, az a szerzői jog. Ha nagyon lebutítjuk, a lényeg az, hogy ha 100%-ban ellopják a formát, az nem oké, de ha csak 98%-ban, akkor nem tudnak mit kezdeni velük jogilag.

2018. márc. 9. 10:42
 2/9 Alex Fly ***** válasza:
80%
Mert nem klón, hanem hamisítvány. Csak külsőeg hasonlít az iPhone-ra.
2018. márc. 9. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Meg nem is fenyegetik az Apple eladásait, az iPhone klónok :D
2018. márc. 9. 10:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, #3. válaszoló, nem hülyeség amit mondasz, de az elöző két válasznak semmi értelme, mivel már azzal megsértették a szerzői jogokat hogy rá rakták az apple logót és hogy rajta van hogy "Iphone". Nem hinném hogy a szerzői jogokat a telefon hasonlósága miatt sértenék meg..
2018. márc. 9. 19:34
 5/9 Alex Fly ***** válasza:
Majdnem. Ha a logó bármiben is eltér az Apple által levédettől, akkor az jogilag teljesen rendben van. Ugyanez a helyzet az iPhone felirat -mint logo- esetén...
2018. márc. 9. 20:07
 6/9 A kérdező kommentje:
de pont ez az hogy a klón iphonen egy az egyben ugyanúgy néz ki
2018. márc. 9. 20:19
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Valószínűleg nem ugyanúgy néz ki, csak te sem tudod, milyennek kell lennie. Ha volt már a kezedben eredeti, talán te sem Iphone-nak, hanem helyesen iPhone-nak írnád.
2018. márc. 12. 08:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Neked tényleg nincs jobb dolgod mint hogy ilyen f. sz válaszokat irkálsz? Jaaaj kis p-vel irtam!! Ahelyett inkább hogy a kérdésre adnál választ.
2018. márc. 12. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
A kötekedésem által is próbáltam választ adni neked. Arra céloztam, hogy attól, hogy te ugyanolyannak látod, még nem biztos, hogy tényleg ugyanolyan. Mint a "jaj, kis p-vel írtam"... nem foglalkozol vele, de a különbség attól még különbség. Ha neked nem is, a bíróság előtt pont ezek számítanak.
2018. márc. 13. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!