Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit kell csinálni egy gdesk-es...

Mit kell csinálni egy gdesk-es témával (nokia 5800)? Lenn

Figyelt kérdés
Csak simán rárakom föltelepítem és kész vagy kell hozzá egy külön program?És ha kell egy külön program azt honnan tudom letölteni?
2010. jún. 9. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
gdesk-es témához kell egy program.. hmm.. hogy is hívhatják. Talán esetleg "gdesk", és google talán ki is adja, ha rákeresel?
2010. jún. 9. 17:15
 2/3 A kérdező kommentje:
és akkor azt átrakom telora, telepítem, utána rárakom a gdesk-es témákat azokat telepítem és akkor működik(tehát ugyanazt csnálom velük mint simával csak előtte föltelepítem a telóra a gdesk programot)?
2010. jún. 9. 17:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérlek, tanuld meg a vessző, pont, és egyéb írásjelek fogalmát is, a felét nem értem annak, amit mondasz.

gdesk témát nem telepíteni kell, hanem bemásolni. Nokiaprogramok.hu fórumon kérdezd inkább, többet tudnak róla. Én két hét után töröltem a GDesket

2010. jún. 9. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!