Android rendszer értesítés kikapcsolása?
beállítások -> alkalmazások:
kiválasztod a messengert, az értesítések sorra ráböksz, és ott "szürkére" állítod a kapcsolókat, vagyis kikapcsolod az értesítéseket
Na engem is ez erdékelne...
Ma vettem egy huawei P smart okostelefont és állandóan azt jelzi ki az értesitéseknél hogy a messenger megjelenik más alkalmazások felett és ez engem nem zavar csak az hogy ezt írja ki az értesitéseknél és nem lehet törölni az értesítést meg semmi max 1 órára némitani és én ezt szeretném kikapcsolni hogy ezt ne irkálja ki...
Play Áruházból letöltöd az AutoNotification nevű csodálatos alkalmazást, amiért a fejlesztőnek az örök világosság és a 8-as android fénye adassék meg! A szoftver eredetileg a Taskerhez készült, de emberünk volt olyan jó arc, hogy az új droid extra permissönöit kihasználva eme csodát megalkotta.
2. Megnézed a telepítés utáni oktató videót a YouTube-on, vagy elolvasod a 3-as pontot.
3. Ezek szerint olvasni jobban szeretsz mint videókat nézni. Appot elindítod, a + jelre koppintasz, majd hozzáférést adsz az alkalmazásnak az Értesítések kezeléséhez, ha kéri.
4. Az appok közül kiválasztod az Android System-et (zöld körben fehér fogaskerék), majd a szűrőre beírod az eltüntetendő értesítés visszatérő szavait pl "háttérben fut", vagy ha angolul használod a telót akkor "running in the background".
5. Ennyi, már nem is látszódik. Ezzel a módszerrel bármilyen értesítést (pl szoftverfrissítésre vonatkozót, ha oka van hogy nem akarod, vagy bármelyik téged zavaró rendszer app üzenetet, bármit tudsz blokkolni. Ha vissza akarod aktiválni, akkor csak törlöd a létrehozott szabályt és restartolod a telót. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!