Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az samsung s5230 az jó telefon,?

Az samsung s5230 az jó telefon,?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni samsung s5230-at

szerintettek az jó telefon

mik az előnyei és a hátrányai??

2010. jún. 9. 15:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Előny:

Semmi

Hátrány:

Egyszerűen sz@r

2010. jún. 9. 15:56
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
nem jó telefon szar
2010. jún. 9. 15:57
 3/11 anonim válasza:
14%
nekem olyan van, és hát... Érintőnek érintőképernyős, de: nincs rajta annyi szuper cucc, plusz szerintem a sony ericson 1000X jobb. Nem érdemes hidd el. Am szép, meg jó a kamerája, dehát nem éri meg.
2010. jún. 9. 16:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. válaszolótól kérdezném mire alapozza, hogy sz@r? :D

Nekem 1 hete van meg a telefon. Igaz nem okostelefonra vágytam, hiperszuper vezérléssel, hanem egy könnyen használható, mégis szép kütyüre. Én azt kaptam, amit vártam. :) Eleinte furcsa volt, de már örülök, hogy ezt vettem meg! :)

A kamerája nagyon tetszik, mert mindenfélét lehet állítgatni, egész jó képeket is csinál. :)

Menüje nekem még furcsa, Nokia után, de abszolút könnyen kezelhető. Ha megfizethető telefont akarsz, érdemes.

Ha sok pénzed van, vegyél komolyabbat. :)

Egyébként hátrányként hallottam, hogy lassan reagál az érintésre. Nekem ilyen problémáim nincsenek. Igaz a memóriakártyával gáz volt, mert nem érzékelte be a régit, újat kellett vennem, de ez eddig a legnagyobb problémám vele. :D

2010. jún. 9. 16:40
 5/11 A kérdező kommentje:
akk milyen telefont ajánlotok??
2010. jún. 9. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

A memóriakártyára rakott jar fájlok nem műkődnek ha nem flasheled a mobilt.

Szóval hátrány:

Nem tudsz játékokat feltenni a mobilra.

2010. jún. 9. 19:29
 7/11 Jovanny ***** válasza:
100%
Első komment és második baromság, fityiszt nekik. Az előttem levő is. Neki is. Jó teló, és mennek rajta a jar játékok, mindenféle flash nélkül. Csak nem kell balféknek lenni. Nekem meg Up-ot. Köszi. :D
2010. jún. 9. 22:11
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is mennek a játékok. Szóval valami nálad nem jó.. :)

és on: [link]

szerintem segíthet, hogy milyen telefont vegyél, bár én ezt is merem nyugodt szívvel ajánlani. :)

Am kb. mennyit akarsz rá költeni? :)

2010. jún. 9. 23:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Jah mennek a játékok szoftverfrissítés után....

Érdekes a sonykra minden játék felmegy egyből...

2010. jún. 10. 14:08
 10/11 A kérdező kommentje:
35 ezer-nél többet nem igazán
2010. jún. 10. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!