A wishen létezhet olyan, hogy eredeti terméket árulnak?
Nézegettem a telefont tokokat és van egy versus verge tok,aminek a mai napom láttam egy telefonos boltban a másolatát 2000Ft ért.Nos ugyan ezt megtaláltajm a wishen is,ugyan úgy néz ki mint a gyári de míg itthon pl egy eredeti az vagy 8000Ft a wishen amit ép néztem 650Ft a képek az eredetiről vannak felrakva az biztos,de gondolom ez valami ügyeskedés.Meg vajon mennyi különbség lehet az eredeti és a másolat között,kinézetre ugyan az az biztos de pl a verus felírat az eredetin gravírozva van a másolaton meg csak ráfestve,a belseje is hasonló csak a belső tokrészre nincs semmi szöveg ráírva.Egyébként a mobiltelós boltban is a 2000Ft os kínai az eladó állítása ellenére is mert neéztem csak van egy cég aki itthon becsomagolja feliratos nejlonba.
Egyébként ez van a telefonos boltban 2000Ft ért [link]
Ez meg az eredeti verus verge tok [link]
Szerintetek minőségre mennyi különbség lehet köztük,mondjuk a műanyag külső hély strapabírósága?
Na pl ez az eredeti belseje [link]
a másolat is majdnem teljesen így néz ki csak nincs benne szöveg,meg a körben sincs írás
Nem értelek. Tudod hogy hulladékot veszel, az ára is tükrözi.
Ha hulladék kell, rendeld a wishről.
A bolti sem sokkal jobb, lehet hogy ugyanott gyártják, csak az egyiket az éjszakás műszak, a másikat meg a délelőttöt. A belső felirat mitől foszt meg ha hiányzik?
ma 20:38
Valószínű amit a boltban néztem az is kínából jött mivel a termék csomagolója egy nagyker akik készítik a csomagolást igaz olyan mintha gyári eredeti lenne de rá is van írva,hogy made in kína,ezzel ellentétben a verus nak teljesen más a csomagolása meg ilyen minősítő apapír is van benne meg ilyesmi.Nekem nem gond a felírat csak az a kérdés,hogy vajon a felhasznált anyagok mennyire térnek el,pl hogy a másolat nem e törékenyebb vagy nem e kopik karcolódik e jobban,meg ilyesmi.
Ennyire azért túlkomplikálni sem kell egy vásárlást :-)
Mivel az eredeti 8000, a másolt 2000, a wishen 650+postaköltség = kb 1000-1100Ft és a képek alapján passzolni fog.. wish rendelést ajánlom, ha nem kell azonnal (2-5 hét várakozási idő).. Amennyiben gyorsan kell, akkor bemész a boltba, megkéred az eladót, hogy a 2000-est kipróbálhasd a telefonodra. Ha jó, megveszed.
Vagy a 8000-t szerzed be.
A wish-t régóta használom. Bármilyen hiba esetén a hibás termékről fényképet küldve, és a hibát leírva eddig minden esetben 2 napon belül visszakaptam a vételárat, postaköltséggel együtt. Késés esetén is van lehetőséged visszakérni az árát (sok esetben rá egy héttel még az árú is megérkezik, és nem is kell visszaküldeni, mert ők nem tartották be a kiírt határidőt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!