Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonom folyton lefagy,...

A telefonom folyton lefagy, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Huawei p8 lite-om van és eddig tökéletesen működött, az utóbbi két napban viszont azt vettem észre hogy nagyon belassult és sokszor akadozott. Most már ott tartok hogy bármit akarnék csinálni befagy és nem reagál (néha olyan hibaüzenetet ír ki hogy "a huawei kezdőlap nem válaszol"), próbáltam újraindítani, kikapcsolni és visszakapcsolni, de ugyanez; működik pár percig majd ismét nem reagál.

Válaszokat előre is köszönöm!

2018. márc. 4. 13:59
 1/2 anonim válasza:
Szerintem tolj egy gyári beállításokat rajta, ha utána is rossz, akkor szervíz.
2018. márc. 7. 15:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezek a szar Google play stb. frissítések miatt van hogy nem ment fel rendesen vagy hiányos a többi alkalmazás frissítése hozzá. Csinálj egy factory resetet és jó lesz. Az alkalmazásokat pedig mindig Sd-re tedd fel. Persze amelyiket engedi.
2018. nov. 26. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!