Az Iphone X Plus mikor fog megjelenni? (több lent! )
Figyelt kérdés
Új mobil vásárlásán gondolkodom és 8 Plus-t fogok venni, viszont december körül váltanék az új idei X Plus-ra 6.5 col. De valahol hallottam, hogy pl: idén tavasszal jön . Ez lehetséges lenne ? Mert szerintem nem dobnák piacra olyan hamar, hiszen nem telt el egy év a sima X után. Vélemények ?2018. márc. 3. 02:40
2/8 anonim válasza:
Megveszed a 8plust, fel ev mulva meg az X plust? Neked vagy nagyon sok penzed es van es nemtudod mire koltsd ,vagy nagyon buta vagy...
Iphoneokat nem felevre vesz az ember,foleg nem az ujabbakat ennyi penzert...
3/8 A kérdező kommentje:
Én márciustól decemberig nem 6 hónapot számoltam. De éppen azért, mert akkor nagyon kevés veszteséggel lehetne túladni majd rajta . De kérek mindenkit, hogy a kérdésre válaszoljon !
2018. márc. 3. 03:04
4/8 anonim válasza:
Ha meg nem jelentettek be pontosan akkor szerinted majd itt valaki megfogja tudni mondani?
5/8 anonim válasza:
Hírek szerint,ha minden igaz lehet,hogy a "sima" X-el is leállnak mert nagy bukta lett a telefon.Nem azért,mert nem jó hanem az eladások nem váltak be.
6/8 anonim válasza:
Nem tudom ki milyen “híreket” követ, de hagyjuk a hülyeségeket.
Nem lett egy übermega slágertermék, nincsennek rekordeladások ez igaz, de bőven nem lehet buktának nevezni.
Ezek csak szenzációhajhász cikkek.
A kérdésre válaszolva szeptembernél előbb (a szokásos időpontban) nem fog jönni a plus az x-ből.
Akár jöhetne is, de aki valóban követi a dolgot, ennyi rálátása azért van.
7/8 anonim válasza:
50-60 ezret el fogsz bukni mindenképpen. Már inkább kivárnám, mi fog megjelenni, milyen irányba megy el a gyártó.
8/8 anonim válasza:
Szemptember
3 méret lesz
ebből az egyik sima lcd kijelzővel lesz szerelve , ez lesz az “olcsó” modell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!