Ez a telefon jó, és megéri megvenni?
Hát nem épp a legjobb választás, mivel 2 GB ram már kissé kevés, processzora pedig határeset, de abból is sokkal jobbak vannak már ennyiért!
Inkább 32 gigás Xiaomi Redmi 4X, vagy ha esetleg 42 ezer belefér, akkor a nagyobb, a Xiaomi Redmi Note 4X !
Nem.
Maga a telefon egész jó de az akku egy rémálom.
Nekem a telóm akkuja bírta kb. fél évig. Unokatesómnak a tablet bírta 4 hónapig. Bár igaz, hogy ő sokat is használta.
Egy osztálytársamnak meg lattopja volt és kb. 1 év után az akku 20 percet bír.
A lenovo telefonok amúgy általában egy jó közép kategóriás telfonok.
Bár ott is az ár határozza meg, hogy mennyire jó a telefon.
Ha még egy tizes belefér a keretbe, szerezhetsz Lenovo P90-et is. Nálam van már lassan 3 éve, amúgy ki tudja hány éves, nagyjából 5. Akksija a mai napig kibír 4-5 napot ha nem használod, ha meg van izzasztva rendesen kb egy nap.
Más kérdés hogy Magyarországon nem kapsz (nekem is japánból van, így eredeti)
Egyedüli hátránya a 2 gb ram. ROM 32 gb (nekem sosem telik be, hiába van rajta vagy 10 játék amit alig használok és még több mint 300 zene meg ilyenek), a proci...nos hát az mindenkinek a maga dolga eldöntenie. Intel Quad-Core 1.8 ghz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!