Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S. O. S Nedvességet észlel a...

S. O. S Nedvességet észlel a telefon, nem tölthetem és folyamatos értesítéseket kapok. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Samsung galaxy A5 2017 telefonom azt irja az értesítési sávban felül hogy nedvességet észlelt, győzödjek meg az usb bement vagy a töltő szárazságáról. Bekapcsolt állapotba nem engedi tölteni de ha kikapcsolom akkor tölti.Az összes funkció ettől működik de ez idegesít nagyon.Mit csináljak vele hogy jó legyen újra?

2018. febr. 28. 22:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Megnyitottam a csapot és betettem alá a telefont úgy hogy a töltőnél mossa a víz. Megtöröltem, mindenhonnan leszáradt a víz és azota nem jelentkezett a probléma. Valószínü valami szennyeződés belement amit kivitt a víz.
2018. nov. 10. 22:48
 12/16 anonim válasza:
Én úgy oldom megbmindig, hogy hajszárító alá teszem amit hideg levegőre állítok. És a lukakat fújkálom vele...
2019. máj. 10. 23:48
 13/16 DjLeslie válasza:
Szoftver hiba!!!!!! Egy szar lett a samsung! Nekem is csinálja állandóan! S9+ is meg a note 10+ 5G is!!!
2021. jan. 3. 22:27
 14/16 anonim válasza:
Nekem is csinálja (A72)
2023. aug. 6. 21:45
 15/16 ricsi_gyakori_kerdes ***** válasza:

Hátha idetéved még valaki:

ha biztos vagy benne, hogy tiszta és száraz a töltőcsatlakozó, és ennek ellenére a készülék szoftveresen tiltja a töltést, akkor ki kell kapcsolni, töltőre tenni, és problem solved, ugyanis visszakapcsolás után már nem fogja letiltani a kikapcsolt állapotban indított töltést.

2024. márc. 12. 16:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem A52s csinálja most ezt. Utolsó ha kikapcsolom akkor sem engedi tölteni. Ugyanúgy kiírja a csepp ikont. Fujkáltam levegővel ugyanis víz nem érte. Ujraindítottam többször, most jó de már másodjára csinálta ezt a héten. Szoftverhiba lehet sztem...
okt. 6. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!