Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért merül ilyen gyorsan a...

Miért merül ilyen gyorsan a telefonom?

Figyelt kérdés
Van egy Huawei P9 lite telefonom ami nagyon gyorsan merül. Konkrétan este nyolc körül már töltőre kell tennem. Suliban általában nem használom be van kapcsolva de nem használom. Általában három óra körül szoktam haza érni és akkor szoktam videókat nézni meg messengerezni, játszani szinte semmit. A háttérben "dolgozó" alkalmazásokar letiltottam (már amelyiket lehetett). A telefon mostmár állandóan energiatakarékos üzemmódban van. Szerintem nem egészséges, hogy ilyen gyorsan merül. És még azt sem tudom mondani, hogy agyon van használva mert nincs. De ha még egész délután használnám akkor sem kéne ilyen hamar meghalni. Vagy csak én gondolom így? Ti mit gondoltok? Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a telefonnal? Ja és a telefon most volt egy éves

2018. febr. 28. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Mondtam már sokszor.

Kínai telefontól nem kell sokat várni. Nagyon max 1 év, és feladják."

Majd meglátjuk...

Amikor tönkremegy az akkumulátorom, visszaírok (most 0,92 éves kb.)

Huawei Y3 II

2018. márc. 9. 18:03
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

A legtöbb telefon kinai.... Miért baj az? 10 éve még igazad lett volna, de most már sok esetben többet tudnak, mint jópár nevesebb márka, ugyannyiért.

Kínából hozatva !garanciával! 75+áfa+beszállítás+vám, 6giga ram 128 Gb rom, 8 magos proci, 6080 -as akksi, 6Coll kijelző , ujjlenyomat olvasó, Face Id.... minden benne = 125-135 ezer ft..... többet tud, mint az iphone s8... Az meg 250- 300 ezer Ft.

Ez a "sárga"-gyűlölet.......

2018. márc. 10. 01:38
 13/14 anonim ***** válasza:
#Pista buli van!
2018. ápr. 9. 17:02
 14/14 anonim ***** válasza:
(Alex Fly)
2018. ápr. 9. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!