Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ugye megjelent az Iphone 4G?

Ugye megjelent az Iphone 4G?

Figyelt kérdés
És az lenne a kérdésem ,hogy egy rokonunk Amerikában él. És ha ott már kijött akkor ő megtudja venni és hazaküldi nekem, de itthon én még azt nem tudom használni ugye? Előre is Köszönöm sajnos nem értek ezekhez:S
2010. jún. 8. 21:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
9%
és minek neked az a szar? Inkább vegyél TELEFONT nem egy ilyen fost.
2010. jún. 8. 21:57
 2/15 anonim ***** válasza:

Sokan szidják az iPhone-t akiknek nincs rá pénze vagy nem fogta kézbe vagy nem arra kell neki ...

Szerintem nem tudod használni elvileg függeltenül még ott se lehet kapni ma pár honap mulva . Jelenleg csak at AT&T hálozatában müködö van :)

Az iPhone 4g-re kiváncsi vagyok A kijelzö nagyon teteszik .

A programmok játékok nagyon jók bár tényleg drága ahogy a telefonok többsége ...

100.000 Az lenne a 3GS-hez a realis ár ... Kártyásan

2010. jún. 8. 22:00
 3/15 A kérdező kommentje:
esetleg valaki más tud segíteni?
2010. jún. 8. 22:01
 4/15 A kérdező kommentje:
22:00 Köszi a válaszod :)
2010. jún. 8. 22:01
 5/15 anonim ***** válasza:
en angliaban elek, es 600 dollar atszamolva 416 font tehat ha kifizeted akkor szivesen kuldok egyet, ha akarod fuggetlenitem, mert en is veszek egyet:) am csak junius vege fele jon majd ki itt es az usaban magyarorszagon szeptemberben.
2010. jún. 8. 22:12
 6/15 bp1985 ***** válasza:
Csak annyit mondok, hogy tesztek alapján a htc hd2-őt még mindig nem tudta odaverni. És dupla annyiba kerül. De ha neked kell egy ilyen divattelefon, ami jailbrake nélkül egy rakás sz@r hát vedd meg. Még Jailbrake sincs hozzá, tehát még ki sem tudod használni.
2010. jún. 8. 22:19
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
nekem htc hd2m van es nem rossz de a windows egy kalap szar es naponta 2szer lefagy. a hazunk 3 szintes es ha a legfelson vagyok a wifie a laggyengebben all, amig a lenovo laptopomnak negyesen. de am nem rossz, de az iphone 4 kameraja hds lesz szoval meg kellvennem:)!
2010. jún. 8. 22:21
 8/15 anonim ***** válasza:
június 25-én jelenik meg Amerikában. Ott 199$ lesz :O az "csak" kb. 50 ezer ft.
2010. jún. 8. 22:27
 9/15 bp1985 ***** válasza:
Nekem teljesen jó benne a wifi, és nem fagy le. Bár nekem hivatalos forrásból van, lehet hogy ez is közrejátszik. A külföldi, itt vásárolt, arabok által eladott telefonokról érdekes dolgokat lehet hallani. Használtan behozza, felújítja, majd eladja újként. Windows-al nincs semmi bajom. Volt 3gs-em is, soha többet.
2010. jún. 8. 22:30
 10/15 anonim ***** válasza:

igen 199 dollar de elofizetessel 2 eves husegnyilatkozattal.

ha anelkul veszed akkor 600 dollar

2010. jún. 8. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!