Mikortól lesz kapható Magyarországon iPhone 4G?
Figyelt kérdés
Ára kb. mennyi lesz?2010. jún. 8. 21:45
11/14 anonim válasza:
Mini sim: Az Apple által kifejlesztett sim kártya, ami - nevéből fakadóan - kisebb mint az eddigi jól megszokott sim kártya. csak az Ipad használja ezt, és az új iPhone is ezt fogja használni.
Jailbreak: A telefon feltörése, ami által pl. kártya független lesz az iPhone, fizetős cuccokat ingyen megkaphatsz...
Amúgy guglin elég sok anyag van erről fennt, szifon.com-ot ajánlom
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Este még rákerestem, de erről a mini simről egy betűt nem találtam, a jailbreakről pedig azért sikerült megtudnom egy-két dolgot.
2010. jún. 12. 13:55
13/14 anonim válasza:
Elmondom hogy kint 200dollár a 16gb-s 300 a 32gb-s és kártyafüggetlen de am vmelyik szolgáltatóknál van mini sim és nem 160-170 itthon egy iphone 4g hanem 320ezer forint :D
csak ennyi
14/14 A kérdező kommentje:
igen, csakhogy ez a 200 és 300 dollár az előfizetéses ára és valami olyasmit olvastam (már nem emlékszem pontosan), hogy még két évig kell fizetni havi 20 dollárt. Először én is azthittem, hogy ez a 200 és 300 dollár a teljes ára. Hát nem :/
2010. júl. 10. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!