Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikortól lesz kapható Magyaror...

Mikortól lesz kapható Magyarországon iPhone 4G?

Figyelt kérdés
Ára kb. mennyi lesz?
2010. jún. 8. 21:45
1 2
 1/14 anonim válasza:
Dátum még nincs, de az ár amerikában kb 50.000 ft, úgyhogy Mo.-n kb 150.000 körül lesz. :(
2010. jún. 8. 21:51
 2/14 anonim ***** válasza:
nem 4G, mert az a technológia még gyerekeskedik, simán 4... Az usa megjelenés után pár hónappal dobják be Európába, amelyik országban van T-mobile ott lesz is... nálunk is...
2010. jún. 8. 21:51
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

Hát ha olyan szar lesz mint a 3g akkor remélem soha.

De hogy az árát nem fogja megérni az biztos...

A 3gs még mindig 169.990Ft hát menjenek már a fa*zomba.

De amúgy már azt mondták, hogy tavasszal kijön.

De szerintem ahogy látod engem nagyon nem érdekel, az iphone még akkor sem ha ingyen adnák bocs.

2010. jún. 8. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom Szeptemberbe :) Vagy Október
2010. jún. 8. 21:57
 5/14 A kérdező kommentje:

Azt én is olvastam, hogy most 24-én (vagy 27-én, már nem emlékszem) fog megjelenni Amerikában, Franciaországba, Egyesült Királyságban meg ilyen nagyobb országokban és azt olvastam, hogy kint 199 meg 299 dollár. Többször is meg kellett számolnom a számjegyeket, hogy biztos hogy jól olvasom-e, mert kizártnak tartottam, hogy külföldön kb. 60-70ezer, itthon meg 160-170ezer. =/

Külföldről tudnék rendelni? Mármint gondolok itt olyanra, hogy hűségnyilatkozat, vám, itthoni kártyával működne-e, ilyesmi... Vagy ez hogy működik? Mert szerintem még így is megérné, ha meglehetne oldani valahogy. Talán a hűségnyilatkozat miatt lenne bajos =/ Az feltétlen kell?

2010. jún. 8. 22:01
 6/14 anonim ***** válasza:

igen annyi ha 2 eves elofizetessel veszed az ATT nel. tehat nem atveres de a hulye magyar csak a szamokat erti meg, mint ti. ha nem elofizetessel akarod akkor ki van irva a honlap aljan hogy a 16 gigas 600£ es a 32es 700£. de persze a hulye magyar csak annyit vesz le hogy ne ma ezek a ronda zsidok haromszor annyiert adjak:O.

tehat tanulj meg angolul fiam, es a 299 dollar csak szerzodessel, es elofiztessel veheto at.

ha nem ezt akarod, es nem amerikai vagy, akkor marad a zs-mobil vagy ebay, vagy az apple 600£ert

pont.

2010. jún. 8. 22:16
 7/14 anonim ***** válasza:
T-mobilnál azt monták h augusztusba jön be
2010. jún. 9. 00:49
 8/14 A kérdező kommentje:
ha külföldön megveszem (mert úgy néz ki, hogy kint lakó ismerős megvenné), akkor jó lesz bele a magyarországi kártyám? mert ugye elvileg független...
2010. jún. 9. 21:54
 9/14 anonim válasza:
Nem, nem tudod belerakni a kártyádat, mert csak speciális mini Sim-mel lehet használni, ami eddig csak az iPadokban van, + ha még jó is lenne a kártyád, jailbreak nélkül nem megy
2010. jún. 11. 09:50
 10/14 A kérdező kommentje:
Erről írnál egy kicsit részletesebben, ha megkérnek? Erről a speciális mini simről és erről a jailbreakről. Nem feketén vagy lopottan venném, ha ez számít.
2010. jún. 11. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!