Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone replikákat, clone-t...

Iphone replikákat, clone-t honnan tudnék beszerezni? Neten nincs nagyon fent ilyen oldal.

Figyelt kérdés
Látom, hogy egy csomó facebookos csoportban ezt adják el.

2018. febr. 28. 13:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Divatozni,,mi masert?

Mondjuk a vicces az,hogy akinek eredeti van az egybol kiszurja ,hogy kamu..

Meghall egy ertesiteshangot es rajon.

Vagy meglat egy ertesitest es latszik ,hogy kamu...

2018. febr. 28. 17:24
 12/17 bp1985 ***** válasza:
56%
Azért akar klónt, mert kicsi a p.cse, és emellé még csóró is.
2018. febr. 28. 17:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Goophone [link]

De hasonlít az Iphone designra:

Leagoo S9

Doogee V

Asus Zenfone 5

2018. febr. 28. 20:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Sem nem azért akarok clone-t, mert divatozni akarok, sem nem azért mert kicsi a p*cs*m. Nekem egy sony experia m5 aqua telefonkészülékem van és megfelelően működik 1,5 éve. És attól még, hogy valaki szegény és nélkülöznie kell azt nem kell lemondani, mert lehet, hogy többet rak le az asztalra az élete során, mint te. Amúgy bármikor huppanhat a gazdag s*gged a sárban és te is szegény lehetsz akármelyik pillanatban. A szegényeket kérlek hagyd béken, mert ez egy primítív hozzáállás. A kicsip*cs*s kommentálónak írok, hogy neki semmi köze a **szomhoz, vagy ha igen akkor max lesz*phatja a kr*tén. Amúgy ebből látszik, hogy értelmiségi ember vagy... Másfelől meg ha megközelítem, mindenki azzal dobálózik, ami saját magában a legfájdalmasabb. És ha érdekel az iphone clone-t, azért szeretném, mert a bakalármunkámat ebből akarom írni. Talajdonképpen az a lényege hogy mennyire hasonlít az eredetihez, miben jobb ha van ilyen és mekkora a terhelési szintje, és mennyibe kerül kínában összeállítani és itthon ugyanaz a termék mennyivel drágább. A kedves és normális kommentálóknak a választ köszönöm. Visszatérve, azért szeretném 30000-ért, mert egy valag pénzt költöttem el a legjobb hamisítványra ami kb 90000 magyar forint volt. Egyetemista vagyok és nekem nem mindegy, hogy mennyit költök, mert lassan családot akarok. Köszönöm mégegyszer a normális válaszolók idejét és válaszát. A bunkóknak is köszönöm, hogy szántak rám időt. Következőleg ahelyett, hogy próbálnák a primitív létükkel mások alázását, inkább tegyenek valami hasznosat, például olvassanak, mert a szókincsük a béka segge alatt van. Az is a trágárkodásokból, és káromkodásokból gyűlt össze, és mutatja az értelmiségi szintjüket. További szép napot kívánok. Mégegyszer köszönöm a rám szánt időtöket és köszönöm a válaszotokat.
2018. márc. 1. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Youtube-on van egy rakás tesztvideó, amiben elmondják, hogy ezek a 30 ezres replikák szemetek, úgyhogy sztem inkább nézd meg azokat a videókat és ne dobd ki feleslegesen a pénzt egy használhatatlan ''telefonra''.
2018. márc. 1. 15:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj, felesleges. Tudom, hogy néha bosszantó, hogy beszólogatnak, vannak olyanok is az oldalon, akiknek ez létszükséglet. De ne törj mindenki felett pálcát, nagyon sokan valóban segíteni akarunk a kérdezőknek :-)

Egy kis segítség:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem, az anyaggyűjtésben segít :-)

2018. márc. 1. 15:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget :) ti rendesek vagytok, ezt köszönöm
2018. márc. 1. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!