Melyik telefon a jobb az oukitel c8 a ulefone s8 pro vagy a leagoo M9?
Utolso,,az Lg,Samsung meg japán,,akkor az jobb?
Nem keresek ra egyesevel azokra amiket leirtal,de szerintem nem mind kinai, van koztuk japan is ,akkor az Lg,Samsung Stb is szar?
Te a szarmazasi helyet szolod le ,nem a markat.
A nagyobb markak is elkezdtek valahol.
A vicces az ,hogy Huaweit is bevetted a listadba ,pedig az mar evek ota magyarorszagon is elterjedt ,es minden szolgaltatot reklamozta.
Itt latszik az a 14%os valaszaranyod.
Tudtommal az LG is meg a Samsung és Délkoreai nem japán :D
Szerintem tök mindegy, Ahogy írták is mind kínai. nagyjából ugyan az a kategória. Szerintem mindegy. amelyikre van garancia vagy több garancia van
Minőség szempontjából is kockázatos lehet noname márkát venni, meg aztán a szervizháttér sincs hozzájuk kiépítve itthon, tehát mindegy hogy kínai vagy sem, de mindenképp ismert márkát érdemes venni: Apple, Samsung, LG, Sony, Nokia, Motorola, Huawei/Honor, Asus, HTC, vagy Xiaomi !
Mennyi rá egyáltalán a kereted, és mik az igényeid?
Azért én kíváncsi lennék, hogy mi jönne ki akkor, ha nem lenne márkajelzés diliből mondjuk 40 különböző telón, két heti használat után ki mit mondana, melyik kell neki :-)
A Leagoo M9-ből csak a pro a jóó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!