Mikor fog kijönni új Iphone? Szerintetek érdemes megvárni vagy vegyek most egy Iphone 7 et?
Akarok venni a napokban egy Iphone 7 et, de nem tudom hogy meddig lesz még támogatott ,nem valami új telefon :/ viszont az igényeimnek megfelel, de félek hogy most nyáron jönni fog valami sokkal jobb Iphone se 2 pl.
Szoval 2 evig tamogatot lesz meg a 7?
Én most vettem nemrég egy iphone 6-ost, szerintem még az is teljesen jó. Mondjuk az 1 GB ram elég sovány, ios 11-hez. Legalább a ram 32 Gb.
Na visszatérve a kérdéshez márciusban jön egy "olcsó" Iphone, az SE 2, vagy más lesz a neve, Iphone Pro vagy Iphone Air :D . Na szóval egy olcsóbb változat, de senki sem tudja mekkora lesz a kijelző, stb.
És szeptemberben jön az új "rendes" Iphone, van egy oldal, a macrumors, ott utána tudsz olvasni, 3 darab iphone jön, pl. az új Iphone X és 2 másik telefon.
Ezt én is olvastam xD de ezek is csak találgatások és azért írtám hogy most márciusban jöhet az SE2 mivel tavaly előtt márciusban jött ki az SE.
De lehet számítani arra hogy 4.7 colos lesz? Mert nekem mindenképpen ekkora kéne.
Mondjuk sok értelme nem lenne megcsinálni ugyanakkora kijelzővel mint most az Iphone Se, ami ugyanaz mint az Iphone 5.
Szerintem olyan 5 körüli kijelzőt kap.
Ha megint ugyanúgy nézne ki mint az Iphone 5 vagy 5S vagy mint a mostani SE az nagy vicc lenne szerintem.
Amúgy miért nem veszel egy 6S-t?
Én most vettem Iphone-t, nekem az SE túl kicsi, 6S-t akartam csak nem volt, de a boltba érkezett egy rakat sima 6, asztroszürke színben, mondom az is jó.
Mondjuk a 6S az 2 GB ram-os, az SE is 2 GB ram-os, a sima 6 sajnos csak 1 GB, de azért fut simán az ios 11.
Ha már veszek akkor már 7 et akarok ,nem sokkal drágább a 6s nél.
De ha nagy kijelzős lesz az se2 akkor nem lesz drágább?
Ha most szeretnél venni egy Iphone-t, akkor simán jó vétel egy 6s vagy egy 7 is, nem is kellene megvárni az SE 2-őt, majd az jön és lesz valamilyen, eleve megjelenik és 1-2 hónap míg meg is veheted.
Én is így voltam vele decemberben, mondom lesz majd márciusban SE 2, meg kellene várni.
Mondom vár a halál, veszek Iphone-t, elmentem a boltba volt 150.000-em, néztem pont annyi a 6s, csak az nem volt, de volt sima 6, mondom az is jó, és vettem egy 32 Gb-ost.
Jó vétel volt, most is használom.
Ennyi erővel várd meg az Iphone 14-et, majd 2022-ben.
Nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!