Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért hallok recsegést és...

Miért hallok recsegést és kattogást hanghívás közben?

Figyelt kérdés
Mostmár a gyakorikérdések maradt az utolsó reményem. Körülbelül 3 hónapja lecseréltem régebbi Samsung okostelómat egy Samsung Galaxy J5-re. Azóta bárkivel beszélek hívás közben pár másodperenként mindig hallok kattanásokat recsegést, zakkanásokat, amit ugyanúgy a partner is hall. Kinél erősebben kinél kevésbé. Már mindent kipróbáltam, gyári beállítások stb. Egyik barátom előttem 2 hónapja cserélte le J3-ra a telefonját és nála is ugyanez. Ő már SIM kártyát is cserélt, nem oldotta meg. A szolgáltató tehetetlen, nem tudnak segíteni.(Voda) Fogalmam nincs mit tehetnék még, rettenetesen idegesítő tud lenni, élvezhetetlenné teszi a beszélgetéseket. Van esetleg ötlet mégis mitől lehet? A sim kártyám nem változott, ugyanez volt az előző telefonban is.

#Samsung telefon #recsegés hívás közben #recsegő vonal
2018. febr. 27. 15:15
 1/1 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy headsetet használva, vagy kihangosítva ugyanez történik. Skype közben nincs ilyen probléma, tehát nem hangszóró.
2018. febr. 27. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!