Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s 5230 - as kérdések!?

Samsung s 5230 - as kérdések!?

Figyelt kérdés

A Samsung S 5230as telefonnal kapcsolatban lenne pár kédésem:

01:hol is lehet az SMS hangokat átállítani? XD

02:nekem új Widgetek telepítésénél újraindul a gép... ez a firmwire miatt van ugye??? a Samsungos kábellel lehet felrakni újat?? ha igen honnan szedhetem le ha nem akkor kitől kérhetem???

03:van rá TÉMA? ha igen: honnan szedhetem le???

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!

2010. jún. 8. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:

01: menü - beállítások - telefonprofil - kiválasztod amelyikben vagy, majd a kettős nyílra katt - majd a jobb sarokban lesz egy kis nyíl amit le lehet nyittni, és ott válaszd ki hogy új üzenete, és nolám ott van az új üzenet beállítás beállításához szükségesek.

03: nincs - vagyis én még nem találtam :(

A 02-re nem tudom a választ.

2010. jún. 8. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Beállítások.Telefonprofilok. mondjuk ott van, hogy Normál, és jobb oldaon az a piros kettős nyíl.arra rámész, aztán jobb felső sarokban ott van, hogy bejövő hívás, azt megnyomod, lejön egy lista. ott azt, hogy új üzenet. üzenetjelzés hangja.

remélem innen már tudod.;)

2.azt nem tudom.

3. nekem a főtémám egy kép szokott lenni, olyanról nem tdok, hogy az ikonok is másmilyenek legyenek.

2010. jún. 8. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
02 van fekte fehér :D
2010. jún. 8. 20:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Eddig köszi mindenkinek de az utolsónak: mien fekete fehér????

am +egy kérdés::::

hogyan kell szülinapot jelölni???(évente ismétlődjön meg ilyjenek XD)

2010. jún. 8. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
most nem tudom megnézni a etlómon, de bemész a telefonkönyvbe, rámész arra, akinek be akarod jelölni. szerkesztés. aztána lemész, és azt hiszem az utolsó rublikában van a szülinap.
2010. jún. 9. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!