Új MacBook Air vagy régebbi MacBook Pro éri meg az árát?
Hogy megéri-e az árát? Ez szinte nem is kérdés a MacBook-oknál. Természetesen nem érik meg, ha a hardvert nézzük.
Viszont mem fikázni jöttem az Apple-t, és volt is már nekem. Egy ideig egy 2015-ös MacBook Air-t használtam, i7-es procival. Jó kis masina volt, de én inkább Windows párti vagyok.
Szerintem használtan ne vegyél semmiképp. Akkor inkább a letisztult, vékonyabb, újabb Air-t vedd. Persze nem olyan erős mint a pro, de az is bőven elég szerintem ha azokra használod amiket említettél.
Pár hónappal az új macbookok bemutatás előtt már egyiket sem éri megvenni.
Olcsóbb is lesz majd a mostani meg lehet mutatnak valami újjat aztán lehet az megfelelőbb lesz a számodra.
Használata egybk ne vegyél szerintem.
igen, szerintem is a használt elég lutri. én is befürödtem vele, bár annyira azért mégsem. egy mid 2012 macbook pro-m van, 2,5 GHz-s i5, 8 GB Ram, Intel HD 4000, ezen felül van benne egy 128 GB-os samsung ssd, meg egy 500 gigás vinyó, ami már cserélt. ugyanis a korábbi 500-as, amivel adta a srác, teljesen használhatatlan volt, egy ideig működik, majd megáll...és persze erre csak akkor jöttem rá, amikor hazahoztam, és elkezdtem rámásolni a cuccaimat, és valahogy egy fél óra után mindig megállt az egész...másik dolog meg nyilván a hővezetőpaszta/belső tisztaság állapota, ami zsákbamacska...szerencsére ilyen gondom nem volt vele, kb. 1 éve nálam van, de egyébként semmi bajom azóta vele.
ha ennyit szánok rá, akkor azért inkább vennék egy új Air-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!