Melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy új telefont, és IPhone-ra gondoltam

Sose volt még iphonom, de mindig is vágytam rá, a 6 os széria nsgyon tetszik, és árban is megengedhető csak nem tudom hogy melyik a legobb ár-érték arányban

Mert a sima 6 az kb 50 ezerrel olcsóbb, mint az splus, tényleg annyiva "rosszabb lenne"?

Huaweiről váltanék

2018. febr. 25. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Sima 6-ot már régóta nem érdemes venni.

6S még használható, de azért azon is lehet érezni, hogy öreg már.

2018. febr. 25. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha iPhone akkor legalább 7.

Másrészt tuti azon az áron sokkal jobb telefont kapsz mint az iPhone 6, ne csak a harapott alma vezéreljen...

2018. febr. 25. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:

6S Plus? Nem annyira öreg,2 éves.

A múltkor kipróbáltam, én 4.3 kijelzőmérethez szoktam, ezért nekem az 5.5 colos méret túl nagy volt.

A kamerája nagyon szép. A kijelzője is teljesen jó. Az akksija is.

2018. febr. 27. 19:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy 6-os iPhone nem a legjobb választás, de ha csak erre futja, tökéletesen megteszi ez is.

Ha van lehetőséged 6s-t venni, akkor inkább azt vedd

Na most Plus vagy nem Plus?

Rajtad múlik, ha te kicsinek találod a 4,7 inchet abban az esetben érdemes Plus-t venni, amúgy nem igazán

2018. febr. 28. 07:02
 5/5 anonim válasza:
Figyelj a minőséget nézd ha tetszik a telefon és megfelel az igényeidnek ráadásul jó áron van ved meg nyugottan az nemszámít hányéve jott ki.Van olyan új telefon ami negyedévigse bírja és nagyon drága megvenni általában a régebben kijöttek még tovább is bírják. Azért fölösleges venni drágábbat mert 1 évvel később jött ki és még "új" hidel semmivel sem jobb,de ez a tedöntésed remélem segítette.
2018. febr. 28. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!