Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik iPhone szervízben...

Melyik iPhone szervízben dolgoznak GYÁRI alkatrészekkel?

Figyelt kérdés
Szeretném az iPhone 7-men az elölapi kijelzöt kicseréltetni, de nem tudom hol dolgoznak Gyári alkatrészekkel és profin is.
2018. febr. 24. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyébként tipikus "el nem dönthető" kérdés.

olcsóbb szerviz: megcsinálják e jól.

drágább: tényleg megéri e, vagy csak lehúzzák az embert azt ugyanaz mint az olcsóbb.

2018. febr. 24. 15:58
 12/15 anonim ***** válasza:
A hivatalos szervizek gyári alkatrészekből dolgoznak. Most kérdeztem meg egy iPhone szakmai fórumon. Csak a sufni szervizek dolgoznak utángyártott alkatrészből.
2018. febr. 24. 17:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Kár hogy mindkettő kategória Kínában készül, jó eséllyel ugyanazon a gépsoron, csak a végén más feliratú zacskóba / dobozba kerül, és az egyik kicsit több kézen megy keresztül, emiatt drágább. A hülye meg azt hiszi, hogy drágábban jobbat vett... HAHA
2018. febr. 24. 17:43
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, a 11. válasz tiszta én! :)
2018. febr. 24. 17:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Jaj, tizenhármas, már milliószor megpróbáltam elmagyarázni az efféléknek, mint te, hogy van egy olyan dolog, hogy m i n ő s é g b i z t o s í t á s. Tudod mit jelent az? Nem? Akkor segítek! Lehet, hogy Kínában készül, de USA minőségi felügyelet mellett. Na, ezért marhaság, amit írsz, mert az utángyártott alkatrész mellett nincs USA minőség felügyelet.
2018. febr. 24. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!