Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért küldözget a telefonom...

Miért küldözget a telefonom magától sms-eket egy számnak? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval egyáltalán nem ismerem se én, se a többi családtagom ezt a számot. Július 20-án kezdődött az egész, ahogy így visszamenőleg láttam. Van, hogy egyszerre 2 sms-t is elküld. Lehet hogy valaki lehúzza a számlám? Bár ilyen veszély nem nagyon fenyeget, mert feltőltő kártyám van, és 1500 Ft-nél többet nem szoktam rátölteni, És az reális ideig elég szokott lenni. A jelenlegi utolsó üzenetet 2018.02.15-én küldte el, 9:49-kor. Nem értem mitől lehet. Az sms-ek teljesen értelmetlenek, 1 értelmes szó van benne, az ,,Association"... Kártyát kéne cserélnem? Nem tudom mi tévő legyek, kérlek segítsetek. Előre is köszönöm.
2018. febr. 23. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit is mondtál, milyen telefon?
2018. febr. 23. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:

"Kártyát kéne cserélnem?"

Persze, meg el is költözhetsz a Déli-sarkra. A kérdésbeli információkból csak ennyit tudok biztosan tanácsolni.

2018. febr. 23. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Fel van telepítve egy app, aminek engedélye van SMS küldéshez, és ki is használja ezt az engedélyét.
2018. febr. 23. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
A telefonodnak nyomj egy gyári visszaállítást, és az agy nélküli alkalmazás-telepítést pedig hanyagold a továbbiakban.
2018. febr. 23. 23:37
 5/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben már én is voltam. Felhívtam a különleges tudakozót, pontosan nem azonosította be, de az kiderült, hogy egy ismeretlen külföldi szám. Ekkor letiltottam mindenféle emeltdíjas lehetőséget, ezután elmúltak az ismeretlen hívások. Emiatt vagy nem, azt nem tudom, de ez már nem is érdekelt
2018. febr. 24. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!