Mi a véleményetek a xiaomi telefonokról? Valóban van olyan jó, mint a samsung? Úgy általában?
Figyelt kérdés
2018. febr. 23. 14:05
11/16 anonim válasza:
Mindegyikben van különböző kategória,de azért a csúcsot a Samsung vezeti.Nem csak azt kell nézni,hogy mennyivel drágább a Samsung,hanem mennyivel többet is tud!
12/16 fotoszintézis válasza:
Nekem több mint egy éve van egy Xiaomi redmi 4 prime. Tökéletesen működik mint mindig. Van tapasztalatom más Xiaomi készülékekkel is. Ha egy ugyan abban az árban lévő Xiaomit hasonlítanál össze egy Samsunggal, akkor a Xiaomi nem lenne rosszabb, az biztos.
13/16 anonim válasza:
Redmi 4x-em van, a tesóm párjának A5 2017-e. Utóbbi 30 ezerrel drágább, mint az enyém, de szerintem annyival nem ér többet. Kétségkívül jó telefon az A5, jobb a 4x-nél, de azért annyival nem, mint amennyivel többe kerül. De ez csak az én véleményem. Az enyémmel azonos árú Samsungok viszont szerintem nem jobbak a 4x-emnél.
14/16 anonim válasza:
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket :)
2018. febr. 24. 10:15
16/16 anonim válasza:
A Xioami Redmi 5 plus szerintem most tán a legjobb ár/érték arányú mobil a piacon!
Nekem ez van. A Samu kiváló gépeket gyárt, jelenleg még piacvezető, de semmivel sem "jobb" minőségben, mint egy tökéletes minőségben gyártott komoly kínai mobil. A belső alkatrészek terén meg oly mindegy, hiszen ugyanazon technológia és minőség, sokszor egyazon gyár mikroelektronikája van bennük.
A Samsungot nagyon szerettem, de sajnos a márkát kell ma már INDOKOLATLANUL drágán, sokkal drágábban megfizetni! Elszállt a ló a Samuval sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!