Mar irtam az ugyfelszolgalatnak,csatoltam kepet is,h nincs rajta nyomogomb,a kepen levo megrendelten igen.
Allitolag visszateritik az arat.
"A kepen,igen ott van,de amit kaptam nincs ilyen,hidd mar el."
Csak finoman jelzem, hogy az eredeti kérdésedben elfelejtetted megírni, hogy a terméket megrendelted, viszont nem olyat kaptál mint a képen. Csak kérdezted, hogyan működik, és csatoltál egy linket. Ezért ne szedd le a fejünket.
A wish-t elég régóta használom, ha hibás/rossz terméket küldenek, azt ügyfélszolgálaton jelezni kell. Nekem még mindig visszaküldték a vételárat postaköltséggel együtt, amikor (a fényképekkel bizonyítva) nem azt küldtek, mint amiért fizettem.
Jo,lehet,h elfelejtettem,de nem szedtem le senki fejet,bocsi.
Akkor most hibas selejt volt,vagy van ilyen is?
Többféle bot létezik. Van csak egyszerű teleszkópos bot, nincs semmi gomb rajta. Vannak Kábelesek, ott a tartórésznél kilóg egy kábel, a markolatom van 1 gomb. Vannak Bluetooth-os csatisok, ezt összepároztatod a telefonnal (elem+nyomógomb)
A wish-nél rendeléskor mindig figyeld a vásárlásnál, hogy mit választasz ki. Sok hirdetés a legolcsóbb tételt jelzi árnál, de a leírásnál több termékük is fel van sorolva (angolul). A kiválasztáskor erre figyelni kell. Pl van 5 és 6 colos telefon is a vásárlás menüjükben, de a legolcsóbb telefon árát látod csak (9000Ft). Amikor kiválasztod a meglátott 6 colos telót ( 5 colos árával), a vásárláskor látod meg, hogy az bizony jóval drágább, 18000 Ft + postaköltség. Lehet, hogy pont így jártál te is...
Ami a képen szerepelt gombos volt, és volt rajta fogantyúszerű is...ezen nincs.
Viszont kábel van,amit a telóba kell dugni..
Próbálok róla feltenni képet milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!