Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez a fajta szelfibot hogy...

Ez a fajta szelfibot hogy működik? Nincs rajta gomb.

Figyelt kérdés
[link]
2018. febr. 22. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:
De van rajta. , csak a gomb ugyanolyan színű, mint a markolat (felső részénél látható a kerek gomb).
2018. febr. 22. 08:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor jobban átnézem...én nem láttam rajta..:)
2018. febr. 22. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:
A negyedik képen azért eléggé feltűnő az a gomb
2018. febr. 22. 10:28
 4/10 A kérdező kommentje:
A kepen,igen ott van,de amit kaptam nincs ilyen,hidd mar el.
2018. febr. 22. 13:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs rajta, akkor dugják be a mobilodba egy headsetet, így a rajta levő gomb lenyomásával tudsz fotózni, vagy ha nincs, akkor önkioldóval
2018. febr. 22. 15:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Mar irtam az ugyfelszolgalatnak,csatoltam kepet is,h nincs rajta nyomogomb,a kepen levo megrendelten igen.

Allitolag visszateritik az arat.

2018. febr. 22. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
33%

"A kepen,igen ott van,de amit kaptam nincs ilyen,hidd mar el."

Csak finoman jelzem, hogy az eredeti kérdésedben elfelejtetted megírni, hogy a terméket megrendelted, viszont nem olyat kaptál mint a képen. Csak kérdezted, hogyan működik, és csatoltál egy linket. Ezért ne szedd le a fejünket.

A wish-t elég régóta használom, ha hibás/rossz terméket küldenek, azt ügyfélszolgálaton jelezni kell. Nekem még mindig visszaküldték a vételárat postaköltséggel együtt, amikor (a fényképekkel bizonyítva) nem azt küldtek, mint amiért fizettem.

2018. febr. 22. 17:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Jo,lehet,h elfelejtettem,de nem szedtem le senki fejet,bocsi.

Akkor most hibas selejt volt,vagy van ilyen is?

2018. febr. 22. 18:03
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

Többféle bot létezik. Van csak egyszerű teleszkópos bot, nincs semmi gomb rajta. Vannak Kábelesek, ott a tartórésznél kilóg egy kábel, a markolatom van 1 gomb. Vannak Bluetooth-os csatisok, ezt összepároztatod a telefonnal (elem+nyomógomb)

A wish-nél rendeléskor mindig figyeld a vásárlásnál, hogy mit választasz ki. Sok hirdetés a legolcsóbb tételt jelzi árnál, de a leírásnál több termékük is fel van sorolva (angolul). A kiválasztáskor erre figyelni kell. Pl van 5 és 6 colos telefon is a vásárlás menüjükben, de a legolcsóbb telefon árát látod csak (9000Ft). Amikor kiválasztod a meglátott 6 colos telót ( 5 colos árával), a vásárláskor látod meg, hogy az bizony jóval drágább, 18000 Ft + postaköltség. Lehet, hogy pont így jártál te is...

2018. febr. 22. 18:13
 10/10 A kérdező kommentje:

Ami a képen szerepelt gombos volt, és volt rajta fogantyúszerű is...ezen nincs.

Viszont kábel van,amit a telóba kell dugni..

Próbálok róla feltenni képet milyen.

2018. febr. 22. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!