Ez a telefon szerintetek jó?
Figyelt kérdés
Új telefont szeretnek venni és gondolkodtam e között meg a nokia 6 között de nekem a Meizu m3X-et akarok amúgy venni szerintem a meizu jobb! Most jó lesz a meizu?2018. febr. 21. 12:57
1/8 anonim válasza:
Kínai, noname, megbízhatatlan, csaló, ipari hulladék cég.
2/8 A kérdező kommentje:
Pedig én a Meizu-ról azt halottam, hogy jobb mint a Doogee és nem olyan szar!
2018. febr. 21. 13:38
3/8 anonim válasza:
A meizu nagyon jó, nyugodtam vedd meg. Csak az mondja hogy nem jó akinek még nem is volt.
4/8 A kérdező kommentje:
És a Nokia 6-al mi a helyzet? Annál jobb
2018. febr. 21. 13:51
5/8 anonim válasza:
A meizu jobb mert 4gb ram van benne, és 64gb os belső tarhely.
Nokiában 3gb ram 32gb belső tarhely.
Ha számít a márka vegyél Nokiát, de amúgy a meizu jobb és elromlani se szoktak.
6/8 anonim válasza:
Volt Meizu telefonom, jó kis készülék volt, megbízhatóan működött, úgyhogy én is nyugodt szívvel ajánlom.
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat akkor meg veszem a Meizu-t
2018. febr. 21. 14:49
8/8 anonim válasza:
#1:Egyáltalán nem hulladék. Azért mert nem ismered, még kenterbe ver sok telefont. Anno a Meizu mp3 lejátszót az év lejátszójának választották. Nekem volt 2 telefonom is Meizu, sosem fagyott le, sosem akadozott, nem melegedett,mint pl. az Xperia. A fényerő egyeseknek kevés, szóval napsütésben nem látod annyira jól a kijelzőt, de ez is szubjektív. Árát tekintve nagyon is jó. Legközelebb azt fogok venni,nagyon gyorsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!