S8-at hogyan lehet a legjobban védeni?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet a legjobban az s8/8+at megvédeni.
Eddig egy nagyobb szilikon tokot és üvegfóliát használtam (az eddigi telefonodon) és így sose történt semmi a telefonnal. Viszont azt olvastam, hogy ezen a telefonon ez a kettő nem működik egyszerre.
Láttam olyan fóliát is ami csak a sík felületet védi es az oldalát nem, de nem bízok valahogy benne.
Nem tudom elképzelni, hogy fólia vagy tok nélkül használjam.. azért még mindig borsos ár van és féltem ..viszont nekem a bőr és ilyen Tököl nem tetszenek, valahogy ormótlannak tűnnek, az az átlátszó tok amit előszeretettel használnak az emberek, abba meg az nem tetszik, hogy mondjuk beleteszem a táskába és siman kitud nyílni stb es meg is karcolódott a kijelző.
Működik, csak tudni kell, honnan kell rendelni. Na most, én nem tudom, de youtube.on ha rákeresel számtalan videót, útmutatót és linket lehet találni.
Ja igen, onnan tudom, mert én is belefutottam egy ilyen videóba.
Vagy oldalra nyíló tokot vegyél, vagy lefelé nyílósat. Ezek megvédik jól.
+Tegyél rá üvegfóliát előre-hátulra.
+Kint ne nagyon használd napi szinten, csak ha szükség van ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!