Samsung Galaxy s8 vs iPhone 6s plus?
Szerintetek melyik jobb? Melyiket érdemes megvenni?
Főbb szempontok:
-Ha le ejtem mennyire törik szét (tök+képernyővédő fólia lenne rajta)
-kamera
-ár
-ár/érték arány
-gyorsaság
-tárhely
- javítási költségek
-mennyi ideig működik normálisan (1 év, 2,3,5, mennyi?)
Ja és tini lány vagyok, úgy válaszóljatok... :)
-Igazából bármilyen üveg telot veszel elég sérülékeny és csak a szerencsén múlik hogy nem törik szarrá.(esetleg ha nagyon vastag tok van rajta ami tompítja az ütést)
-Kamera:S8 sokkal jobb.
-Ár/érték:iPhone 6S Plus nem mai darab, S8 jelentősen újabb és jobb is, egyértelműen az S8 képvisel jobb ár/értéket.
-Sebesség:Most már talán az S8 a gyorsabb, fölig ha a 6S Plus megkapta a szokásos IOS frissítéseket amiket minden régebbi iPhone megkap egyszer és jelentősen lassul.
-Tárhely:Igazából attól függ hogy mekkora tárhelyűt veszel.
-Javítási költség:Mind 2 esetben elég húzós, de van egy olyan lehetőség hogy biztosítás.
-S8 talán tovább, 2 évig simán kiszolgál.6S Plus jó kérdés, igazából attól is függ hogy mennyire érintette őket a múltkori lassításos botrány.
-Anonim oldal, próbálok úgy válaszolni hogy bárki számára érthető legyen.
Komolyan mondom olyan kérdés minden nap mást írna az ember.
Nekem van egy s7-es, nagyon jó telefon.
De aztán vettem egy Iphone 6-ost, az is jó, bár már iphone 8-nál tartunk, okas, a 6s ugyanaz csak a ram 2 GB, nem pedig 1.
De most mégis azt írnám hogy inkább az s8.
S8 gyakorlatilag iPhone X szint, szóval szerintem egyértelmű.
Ja persze ha kell az alma logo menőzéshez az más. Akkor vegyél áj£
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!