Iphone 6s utangyartott kijelzöcsere? (többi lent)
Figyelt kérdés
Betört az iphone 6s em kijelzöje es csere elött allok. Mi a kulonbseg az utangyartott kijelzok kozott? Gondolok itt arra hogy talaltam olcsobbakat 20-25 euro, kicsit dragabb 30-35 euro es vannak 50-60 euro kozott. Ezek kozott mekkora a kulonbseg? Tudom hogy gagyibb valamivel az olcsobb de van akkora kulonbseg hogy ezert sokkal tobbet koltsek ra? Miben kulonboznek ezek?2018. febr. 16. 08:59
1/9 anonim válasza:
Minosegi kulonbseg van..
Jobban torik,nagyobb az esely ra hogy tonkremegy...
De azokat sem kell ennyire elnyomni,nyilvan azert aruljak ,mert mukodokepesek.
Ha vigyazol ra nem lesz baj (bar ha most szettort akkor azzal a kijelzovel is szet fog :D)
2/9 A kérdező kommentje:
Ertem köszi a valasz :D Igen de ha aztan betörne akkor nem a draga tört be hanem az olcsobb :D Es meg annyi hogy nagy mertekben rosszabb lehet a kep amit ad? Gondolok itt arra hogy rosszabb szinek vagy valami?
2018. febr. 16. 10:19
3/9 anonim válasza:
Ezer fajta féle utángyártott kijelző can, ezt így nem lehet megmondani melyik milyen..zsákbamacska
4/9 anonim válasza:
Az utángyártott és az eredeti kijelző között nem sok különbség van, de van. Színben van különbség, például az utángyártott 10.000 színt tud, az eredeti 15.000 színt, de azt Te észre sem veszed a szemeddel. Annyi, hogy sötétebb a kijelző, a telefon fényereje a kijelzőn (ezt se nagyon lehet észrevenni). Illetve törés szinten, az eredeti lehet egy csíkban törik, az utángyártott kettőben, de az meg már helyzetfüggő. Én anno az iPhone 6-omnak a kijelzőjét cseréltetettem ki utángyártottra. 🙂
5/9 A kérdező kommentje:
Ertem, köszi szepen a segitseget, ment a zöld kez :)
2018. febr. 16. 12:01
6/9 anonim válasza:
Az Apple alapból nem gyárt eladásra gyártói alkatrészeket, csak és kizárólag hivatalos szervizükben található gyártói alkatrész.
Minden más megtévesztés.
7/9 anonim válasza:
#6-os vagyok.
Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket, sok igaz mondat elhangzik benne:
Biztos lehetsz benne, hogy a 60eurós sem eredeti.
8/9 anonim válasza:
Amit te kapsz bárhol, az mind után gyártott.
9/9 A kérdező kommentje:
Tudom azt hogy nem eredeti csak amiket lehet kapni utangyartottakat van olcsobb dragabb stb stb es errol kerdeztem :)
2018. febr. 16. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!