Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik a legkorrek...

Szerintetek melyik a legkorrektebb mobilszolgáltató?

Figyelt kérdés

nézve a percdíjakat, mobilnetárakat, telefonokat.

Én a Telenorra szavazok

2018. febr. 15. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem Telefos és Vodkafone.
2018. febr. 15. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindegyik egy kalap sz*r.

Amíg a reklámot meg marketinget kell felmutatni addig csillagos ötös mindegyik, meg amíg rávesznek, hogy használd a szolgáltatásukat és odaadd a pénzed.

Utána igazából már nem lehet rájuk számítani, a mobilnet majd mindenhol undorítóan drága (leszámítva most a telenor korlátlan ajánlatát), az egy fair ajánlát.

De külföldön jobb ajánlatok vannak úgy általában...

Értem én,, hogy ők is keresni akarnak, de nem értem miért akarják ellopni a lelkem is, mikor köztudottan szarul keresnek az emberek magyarországon.

Részemről mindhárom szolgáltató egy nagy nulla.

2018. febr. 15. 21:54
 3/6 A kérdező kommentje:
A Telenor a Hello data 5500 ftos hűség nélküli korlátlan nettel odavágott mondjuk most az le a kalappal.
2018. febr. 15. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, én is erre az ajánlatra gondoltam.
2018. febr. 16. 00:16
 5/6 anonim válasza:
Szerintem a Telenor. Én lassan már 10 éve náluk vagyok (még anno Pannon). Előtte voltam a Vodafonenál is, de azt nem szerettem.
2018. febr. 16. 11:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Minden tekintetben a Telenor a legolcsóbb ha végnézzük a tarifákat és kedvezményeket különösen a korlátlan mobilnetes tarifa. :)
2018. febr. 19. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!