Tudnátok segíteni a Viberben? A régi beszélgetéseimet meg tudnám nézni valahol?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nekem le volt töltve a Viber. Aztán új telefont kaptam, és emiatt az összes Viber beszélgetésem törlésre került. Most újra letöltöttem a Vibert. Van valami mód arra, hogy a beszélgetéseimet újra láthassam? Ha igen, mi?
Légyszi csak normális válaszokat!
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Sajnos nincs..
Esetleg probald meg felvenni a kapcsolatot az ugyfelszolgalatukkal emailben (nemtudom van e magyar) ,ha megis megoldhato ,akkor ok tudni fognak segiteni.
Az ugyfelszolgalatnak nincs koze hozza?:D mondd el nekem,hogy akkor mihez van?
Ha a Microsoft ugyfelszolgalatahoz fordulsz az is tud segiteni a Windowsal/Skypeal/Xboxal/email szolgaltatassal kapcsolatban is,pedig a Microsoftnak joval tobb szolgaltatasa van ,mint a Viber fejlesztoinek.
Ezenkivul ha a Google vissza tudott allitani egy emailt szerintem nem eselytelen,hogy Viberen is megvalosithato.
Egyebkent sem irtam biztosra,sooot...Csak annyit irtam,hogy ha valakik tudnak,akkor az az ugyfelszolgalat lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!