Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S5230-as Vodafone-os...

Samsung S5230-as Vodafone-os telóra tényleg nehezebb játékot feltenni?

Figyelt kérdés

Én Vodásba fogok venni és már előtte szednék le játékokat. Találok is,de vki írta itt,hogy Vodásnál nem engedi Jar-al feltenni:S Elég bonyolultan leírta,hogy vmit le kell szedni meg ilyenek...:S Ez tényleg így van,hogy pl T-Mobile-nál jó rá a Jar kiterjesztés ,feltelepítik és játszhatnak, a vodánál meg nem?:S

Ilyen nehéz erre a telefonra feltenni vmit?

Főleg Vodásk írjanak,ha tényleg ilyen különbségek vannak!

2010. jún. 7. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:

T-mobil-os S5230 nem futtatja a memóriakártyára tett játékokat , csak amit letöltesz WAP-ról. Ha S5230-ra akarsz játékot feltenni akkor Pannon-nál(most már telenor) vegyél S5230-at mert azon működik. Vagy van még egy lehetőség: a flash. Ezt nem nagyon ajánlom , ha nem értesz elég jól hozzá mert elromolhat a telefon és a garancia is elveszik.

Szóval , szerintem Pannon-nál vegyed ha akarsz játékot feltenni.

2010. jún. 7. 19:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenképp Vodásat fogok venni,mert az hivatali és sokkal olcsóbban megtudom venni. Még mindig a Vodás témában lenne jó válasz...
2010. jún. 7. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor bocs az offért, nekem nincs S5230-ám. Én is most akartam venni ilyen telefont és utána néztem nagyon sok fórumon, ahol mások írták , hogy nem műkődnek a játékok Vodás verzión.
2010. jún. 7. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha mégis Vodást veszel és játszani akarsz itt egy lehetőség:

http://www.youtube.com/watch?v=7DJfuI-l2Fk

2010. jún. 7. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is vodás,és egész jó trükknek tünik.
2010. jún. 10. 02:10
 6/6 Papkopó válasza:

Van egy megoldás 1letöltöd a játékot

2.:létrehozol 1 jegyzettömböt,és ezt beleírod a következőt:<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UDF-8">

</head>

<body>

<h1>

<p><a href="Build-a-lot.jar"><font size="5">Telepítés megkezdéséhez bökj ide kétszer!</a></p>

</h1>

</body>

</html>

A Build-a-lot név helyett beírod a játék pontos nevét mind a kettő fájlt rárakod a telódra elindítod a html oldalt(nem szükséges net) és már megy is

2011. szept. 4. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!