Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vízbe esett a telefonom...

Vízbe esett a telefonom (iPhone) egy kis ideig müködött rendesen, aztán kikapcsolt és nem bírom be kapcsolni, mi a teendő?

Figyelt kérdés

2018. febr. 12. 15:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szarty, ne akarj megint beégni, mint amikor privátban beégtél. Mondom, álljál fel a gép elől, ne legyél a monitorba gyógyulva, nézd meg, hogy milyen a világ. Mert a világban nem így működnek a dolgok, hogy csak úgy kikapkodjuk az unibody telefonokból otthon az akkut. Ez csak Szarty beteg világában van így.
2018. febr. 12. 21:15
 22/30 A kérdező kommentje:
Nyugi van öreg, megjavult és nem vettem ki az akut :)
2018. febr. 12. 21:51
 23/30 anonim ***** válasza:
Na tessék! Látod, Szarty, megint nem volt/lett igazad!
2018. febr. 12. 23:40
 24/30 Szirty ***** válasza:

"ne akarj megint beégni, mint amikor privátban beégtél."

Privátban?

Arra az üzenetváltásra gondolsz amikor Top Hardy néven alpári stílusban írtál nekem, faxkalapnak nevezve? :-o

Jól beégtem :)

2018. febr. 13. 07:52
 25/30 Szirty ***** válasza:

"megint nem volt/lett igazad!"

Nem kell ezt feszegetni. Szöveget kell értelmezni, nem fröcsögni mint akinek 40 az IQ-ja.

Az akku ront az esélyeken ha víz van a készülékben. Ennyi. Tény, nem jóslat.

2018. febr. 13. 07:54
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
Szarty, mondom, állj fel a gép mögül, gyere ki a való világba egy kicsit, nézz körül. Mi a feleségemmel tegnap moziban voltunk. Csak ennyi kell, hogy élj egy kicsit.
2018. febr. 13. 13:08
 27/30 A kérdező kommentje:
:D
2018. febr. 13. 13:36
 28/30 anonim válasza:
egy éjszakára tedd be egy tál rizs be, úgy hogy mindenhol körbe vegye. az aksit is de azt vedd ki. Nem egy telt gyógyítottam már meg így ismerősöknek nyaraláskor. ;)
2018. febr. 16. 20:58
 29/30 Fabrizia1000 válasza:
Azonnal kikapcsolni, es szerviz.
2018. okt. 14. 12:40
 30/30 anonim ***** válasza:

Top Fityma nekem is pofázott!

-----------------------------

Nincs jobb dolgod,mint, hogy itt ugass le mindenkit,kit érdekel az, hogy :

Faxopó stb :D

Remélem olvasod Top fityma

Szia!

2019. máj. 16. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!