Lehet saját vezeték nélküli internehez csatlakozni mobiltelefonon?
WLAN hálózat keresése, észlelése,
csatlakozás a kiválasztott (pl. saját vagy szomszédé) hálózatra
Webböngészés indítása
Jó kérdés. :D LG érintőképernyős. Tehát LG KP502. Odáig eljutotam, hogy Beállítások--Kapcsolatok--Hálozati beállítások. Ott van egy olyan, hogy hálózat beállítás (t-mobile, vodafon vagy pannon. ez a 3 lehetőség van) és preferált listák, ezen belül olyanok vannak, hogy pl.:tele.ring-2G
T-Mobile A- 2G
T-Mobile ZH- 2G
Orange NL- 2G
stb. stb. ...
A preferált lista menüpontnál van olyan lehetőség, hogy hálózat hozzáadása/hálózat keresése. Ha erre rámegyek, ugyanazokat a fura hálózatokat dobja ki. Orange NL- 2G meg Einstein H-2G..stb. Ha itt kellene leinne a mi hálózatunknak, akkor nem tudom mi van, mert itt nincs. Legalábbis azon a néven nincs, ahogy kellene (asus a neve), egy asus sincs a listán.
A hálózat hozzáadása menüpontnál van még egy lehetőség: adja meg az új... (nincs folytatás -.-") és ott ez van:
MCC-ide írni kell valamit
MNC-ide is írni kell valamit
RAT-ide van írva, hogy GSM, de át lehet állítani WCDMA-ra
Szal nem tudom mi van. Nem tudok netezni rendesen, mert a sz.gépem elromlott már 6 hónapja. Csak tesóméról tudok gépezni. ha ide enged.
Szia!
Most kaptam válaszként: "De a KP502-esbe nincs wifi úgyhogy nem fogod tudni használni ezt a lehetőséget."
Szóval sajnos így jártunk.. :(
üdv,
a másik kérdés kiírója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!