Attól függ, hogy mik az elvárásaid. Egyébként jó vétel, de ezt csak te tudod, hogy tetszik a rendszere, vagy nem.
2018. febr. 10. 16:23
2/11 anonim válasza:
Ebbe más nem dönthet. Csak neked kell tudnod hogy kell-e vagy sem.Amugy szerimtem is egy jó telefon. Igaz hogy samsungot használok,de én nem vagyok az Iphonok ellen.
2018. febr. 10. 16:56
3/11 anonim válasza:
"megérné megvenni?" Minden attól függ, hogy mennyiért. A specifikációi alapján egy mai 60 ezres telefon már megelőzi. 2017-es Samsung J7-ben sokkal nagyobb felbontású a kijelző, sokkal nagyobb az akkumulátor, jobb a kamera stb:
Ne felejtsd el, hogy a mobilpiac a legdinamikusabban fejlődő iparág, gyakorlatilag 1 év alatt elavul minden és minimum feleződik az értéke. Emiatt nem biztos, hogy célszerű sokat költeni egy telefonra, ha a kínált extrákat nem használod ki.
2018. febr. 10. 17:33
4/11 bp1985 válasza:
Ne vegyél ájfon 7-et, mert most épp telefonálni nem lehet vele...
2018. febr. 10. 18:10
5/11 anonim válasza:
A 4-es hulyeseget mond
Azokkal az iPhone 7-esekkel nem lehet telefonalni amiket az USAbol vagy Japanbol vay Nemetorszagbol vay Ausztráliából rendeltel
Az itthoniakkal nincs gond
Nekem iPhone 7- esem van es nagyon szeretem es nagyon meg vagykk vele ekegedve. Viszont mivel iden lesz ket eves ezert sztem inkabb 8-ast veygel vagy ha anyagilag meg tudod engedni magadnak akkor az iden megjeleno keszulekek kozul valamelyiket.
2018. febr. 10. 18:22
6/11 bp1985 válasza:
Pont itt is érintett, nem kell menteni a menthetetlent...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!