Használt telefon vásárlás. Mire figyeljek?
Megvenném életem első okostelefonját-használtan.
Egy Xiaomi redmi 4x,amit már egy negyed éve szeretnék.
Nem kereskedésből,-magánszemély hirdeti.Nekem már "nem úgy megy",mint a fiataloknak,segítsetek,mit nézzek meg egy készüléken.
Értem úgy,hogy a kinézetén kívül mit,pl. imei~szám ellenőrzése,ilyesmi szükséges-e.Vagy mást mit is nézzek,ellenőrizzek?
Előre is kösz!
55/F
Te már megérdemelsz egy új telefont is. Minek reszkiroznád meg hogy vagy jó lesz vagy nem. Nem túl drágán lehet venni jobbnál jobb telefonokat. 40-50 ezerért olyan telefont kapsz hogy évekig semmi bajod nem lesz vele.
Nézz szét, vagy valakivel nézzetek szét az Eustock, Tinydeal, vagy GearBest-en.
Akármennyire felkészülsz, bele lehet szaladni nagyobb problémákba, ami nem szűrhető ki a vásárláskor.
Akár egy szimpla térerő probléma is, ami egy plázában rendezett találkozó alkalmával tuti nem jelentkezik, de otthon vagy útközben lehet használhatatlan.
Vagy bármi, ami megkeserítheti a felhasználói élményed.
Vegyél újat, az az 5 ezer spórolás nem éri meg.
Kedves "bp1985"!
Még a 37 is nagy összeg nekem egy telefonért...
Vajon az amit ajánlasz,tudja azt,ami(k)re nekem szükségem van?
Én ennyiért nem láttam...
Köszi!
A redmi note nekem nagyon nagy(5,5")(mondjuk 4,5"-lal szívesebben barátkoznék.
A 4x "csak" 5...
Hosszútávra gondolkodok,ezért komolyabbat szeretnék,bár lehet,soha nem használom ki a 3/32Gb-t.
Olyan helyeken (is) járok,ahol szükséges a 850mhz(LTE)
Nálam most ez,ha új--> [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!