Android alkalmazást hogyan kellene áthelyeznem a rendszerpartícióra?
A minap adódott egy kis problémám a google play szolgáltatásokkal és le szeretném tiltani (tisztában vagyok mindennel) de nekem csak eltávolitás ikon van ott. Viszont ha át tudnám helyezni a rendszerpartícióra akkor mar le lehetne tiltani. Szóval olyan alkalmazás van androidra ami ezt el tudja végezni? (Az eszköz rootolva van)
Normális és érdemleges válaszokat várok😀😀
Titanium Backup tud ilyet, de az sem mindig.
DE! Ha van root, azt tiltasz le, amit akarsz.
Próbáld ki ezt.
Ez bármelyik alkalmazást letiltja, készíthető vele indító ikon is, bármikor könnyen indíthatóak a letiltott alkalmazások.
Jó még ez is, de az ingyenesben csak 15 alkalmazás tiltható. [link]
Titanium Backup, de nem igazán értem hogy miért akarnád pont letiltani.. a letilás arra van hogy rendszeralkalmazásokat ne tudj törölni de mégis megakadályozd hogy fussanak.
Egyébként a Google Play Services nélkül nem fog mûködni egyik Google alkalmazás sem rendesen, folyamatosan hibákkal fognak dobálni hogy rakd vissza.
Ha minden googlet le akarsz irtani a telefonról, akkor a legegyszerûbb megoldás ha felraksz egy ROMot ami nem tartalmazza a Gapps-et.
Ja, amúgy a Google Play services-nek alapból a sys partíción kéne lennie, szóval nem tudom neked mit csinál máshol.
Szerintem írd le hogy mi a konkrét probléma és mi lenne a cél a letiltással, akkor valszeg fogunk tudni segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!