Holnapi napon fogok a Telenor al hello data start tarifa csomagot kötni. Csupán a véleményetek érdekelne hogy mit kell erről gondolni (? )
Olyan dolgokra gondolok mint például: sáv szélesség, fel/le töltés. Aztán hogy betölt e 720p60fps videó, betolte rajta a Twitch akadálymentesen vagy arra kell számítsak hogy korlátlan lesz viszont lassú. Esetleg milyen kérdéseket tegyek majd fel ami ilyen kiskapukat felfedhet?
A valaszotokat előre is nagyon köszönöm, sokat segítene nekem!
A vásárlás megtörtént és eddig 1 nap tapasztalatán igazán elégedet vagyok vele! Ugyanis Hotspotként használva az Epic Games software-én 3.5 - 4 MegaBájtos letöltést generált! Majd A rocket leauge és a Fortnite szervereivel stabil 30-60 pingel komunikált. 2 youtube videót néztem vele eddig azis betölött probléma nélkül. A twitchet ugyan nem néztem meg hogy Source minőségben hogy játsza le a videókat de kétlem hogy lenne vele bármi problémája!
köszönöm a segitségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!