Hogy lehet mobilinternetet rendelni?
Figyelt kérdés
Nekem feltöltőkártyás a telefonom és akárhol nézem mindenhol csak előfizetéses telefonra ajánlja..Egyébként Tmobile vagy Telekom kinek hogy tetszik..segítség..2018. febr. 6. 16:39
2/3 anonim válasza:
Töltsd le a telekom alkalmazást
Egyből arra menj hogy elfelejtetted a jelszavad kapsz egy kódot azzyl tudsz belépni
Ott tudsz egyszeri netet venni 3500ft 4giga ez éri meg a legjobban mert 12 hónapig felhasználhatod nem kell havonta uj netet kérni ha nem netezted mind le
És az alkalmazás nutatja mennyi neted maradt
3/3 puritan válasza:
Szerintem is ez a csomag éri meg a legjobban. Bár nekem négyezer volt a négy giga. Ráadásul amit igértek száz mega bónuszt, azt is elcsalták.
Ügy működött, hogy a kártyára előbb az árát kell átutalni bankkártyáról, aztán ebből a pénzből lehet megrendelni az adatcsomagot. A telekom alkalmazás meg egy agyonbonyolított szar, de számítógépen némileg kezelhetőbb, mint mobilon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!