Miért NEM szeretsz mobilt használni?

"tehát csak rajta múlik, hogy mennyire hagyja, hogy keressék(=zavarják) rajta mások."
Tudod ez nem egészen így működik.
Egyrészt ez a mobil céges.
(A kérdésben nem szerepelt hogy az saját mobilra vonatkozik)
Másrészt ha kikapcsolom, akkor senki nem ér el. Ha viszont bekapcsolom, akkor mindenki tud hívni.
Szűréssel (nem veszem fel az ismeretlen számot, a szám nélküli hívást stb) lehet egy bizonyos mértékig kezelni a dolgot, de az sem 100%-os megoldás.
Értem, tehát a cégest nem szereted emiatt használni.
(Én a helyedben vennék sajátot is magáncélokra, a cégest meg csak munkaidőben tartanám bekapcsolva.)

A mobiltelefont nem szeretem.
Hogy céges vagy nem a fenti helyzeten már nem változtat.

Valóban nem szeretek mobilt használni, mert a mobiltelefonnak nálam nem az a funkciója, hogy szórakozzak rajta, hanem, hogy telefonáljak. Se facebook, semmilyen közösségi alkalmazás nincs rajta. Valószínűleg veszek egy klasszikus nyomógombos telefont, mert sokkal tovább bírja az akkuja, másrészt az arra való, amire én használni akarom.
Ha közösségi oldalra akarok felmenni vagy bármi mást csinálni, akkor én leülök az asztali géphez. Nagyobb monitor, könnyebb kezelés, más hatás. Én a PC-t jobban szeretem.

"idegesít az, hogy folyamatosan elérhető vagyok online és csipog a telefonom, ha rám írnak"
Ez beállítás kérdése, nem? Meg hát ugye (továbbra is azt mondom) ki lehet kapcsolni...

"(továbbra is azt mondom) ki lehet kapcsolni..."
Ez továbbra sem megoldás. Ha még tízszer írod le, akkor sem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!