Hogy lehet csak kb.20 ezer forint ár különbség az Iphone 6s 32gb és az Iphone 7 32 gb közt?
Nem sokára új telót akarok venni, és ez a 2 telefon jött eddig szóba. Eredetileg 6s-t akartam venni ,mivel az nagyon tetszik. Az Iphone 7 viszont kevésbé, max azért venném azt mert vízálló,de külsőleg egyáltalán nem jön be :S.
Szóval hogy lehet e - két telefont közt csak ennyi az árkülönbség ? Szerintetek megéri azt a 150 ezret az iphone 7 vagy vegyek 130 ért egy iphone 6st ?
# 9
Jah ilyenkor már tökmindegy... ;)
Mondom, minőségbiztosítás. Fogalmad sincs, hogy mit jelent, ugye?
Személyeskedés? Mi, az, hogy nem tudsz helyesen írni? Ez nem személyeskedés, hanem tény. Ha azt írtam volna, hogy "Te barom, nem tudsz helyesen írni!", na ez lett volna személyeskedés.
# 14
1 Az hogy nem a témáról beszélsz hanem engem próbálsz lejáratni hogy állítólag "nem írok helyes" ez a személyeskedés és téma terelés is.
2 Mindent elárul a zavart lelkivilágodról az hogy olyan kérdésre hogy "mi köze mégis annak hogy egy cég mást is gyárt nem csak telefont"(miközben az Apple se csak telefont gyárt és csak 11 éve van a mobil piacon...)
--->Erre te üzenetben elküldesz egy képet egy hatalmas fekáliáról meg hogy én egy Samsung "homoszexuális" vagyok és ez szerinte a kérdésem gyűlölet beszéd volt!
Csak hogy mindenki tisztában legyen azzal hogy ki is vitatkozik velem
Akkor lássuk csak:
"A te logikád szerint az iPhone se gyártos telefonokat"
Ezt te írtad. Mi az, hogy "gyártos"? Látod, nem állítólag nem tudsz magyarul, hanem ez egy tény. Nem lejáratás, egyébként sem kell téged lejáratni, éppen eléggé lejárattad már így is magadat.
# 16
Szerinte még mindig te küldtél egy fekáliáról egy képet csak azért mert fel tettem neked egy értelmes kérdést...
Szerinted az normális viselkedés amit te csinálsz?
Ja, ez majdnem kimaradt:
"Személyeskedésel még senkinek nem volt igaza..."
Azt úgy kell írni helyesen, hogy "személyeskedéssel". Két "s"-el. Ezek után arra a kérdésre, hogy tudsz-e helyesen magyarul írni, válaszolhatunk egy nagy igennel.
De tudom, ez is csak személyeskedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!