Nagy baj!? Nem kspcsol be a Samsunk telefonom?
Hello kb. 2017 októberén kaptam a "Samsung j3 2017"-es telefonom.
Épp játszottam rajta és elkezdett zúgni és lefagyott.Aztán újra akart indulni de a feléig jutott és most a fekete képernyőn fehér írással:Samsung.
Ezzel mit lehetne csinálni?
Nem reagál a gombnyomásaimra.
Nem szeretnélek elkeseríteni, de el kell mondanom, hogy azzal, hogy egy Samsung készülék tulajdonosa lettél, magad alatt vágod a fát. Rendkívül megbízhatatlan, akik a gyártóknál a "kulisszák mögé" is belát, és tudja, "mi van a függöny mögött", azok maguk között tudja, hogy a Samsung - összességében - ipari hulladék.Nincs még egy olyan gyártó, amely ennyire instabil készülékeket gyártana.
Azt szeretném, ha jól jönnél ki a dologból: Ha rám hallgatsz, mielőbb vidd el egy telefonos üzletbe, és a lehető legmagasabb áron add is el. Az árából tudnál venni egy olyan telefont, amit neadja Isten használni is fogsz tudni...
köszönöm válaszod
még próbálkozunk hátha csoda történik és nem ennyire komoly a helyzet
nem tudtam hogy ilyen a Samsung
bár remélem is hogy nem ilyen
mondom próbálkozunk aztán.......
de köszi a válaszod
ha másnak is lenne tipje nagyon szívesen fogadom
Bár azzal egyet értek hogy az alsó kategóriás telefonok közt a samu nem jó.
Bár ha nem tölti be a rendszert csak a logo jelenik meg akkor lehet bootloop.
Viszont ha nem értesz hozzá akkor szervízbe kell menni. De elvileg garis?
ajajj nem tudom
igen fekete képernyőn a fehér logó ennyi ja és vibrál
majd jön apum hátha ő tud segíteni remélem nem lesz belőle szervíz
bár úgy néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!