Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5800-án mi foglal...

Fkris kérdése:

Nokia 5800-án mi foglal ennyire sok helyet? PLS HELP!

Figyelt kérdés

Ugye 86MB os a teló belső memóriája.

Ebből nekem van kb 30MB szabad,pedig az Xplore Szerint cska 16MB ot foglanak a cuccoka a telómmórián(QuickOffice,MapLoader)

A Többi kb 40-45 MB Hova lett?

És ha több a szabad hely,akkor gyorsabb a telefon?

Köszi

2010. jún. 6. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nemtudom , esetleg a fényképeket nem oda menti ? sms mms mail ezek is foglalnak helyet.
2010. jún. 6. 21:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem,mindent a memkártyára tolok sms-m és mms-m sincs:D

Mail-ezni meg nemmail ezek a telóról.

És meg lehet valahogy oldani azt,hogy a QuickOffice-t ne a telómemre tegye?

Mert nem dobja fel a 2 lehetőséget hogy teló/memkártya

2010. jún. 8. 15:01
 3/4 anonim válasza:
Az xplore nem jelenít meg mindent ami a telefonodon van. Symbiános dolgokat nem fogja neked megjeleníteni, azon kívül még van vagy 2 meghajtó amit nem jelenít meg neked, ezeken tárolja a beállításait. A telefon sebessége a processzorától és a RAM tól függ. A belső memóriát a telefon rendszercuccainak csinálták. Ha gyorsabb telefont akarsz frissítsd a telefonod szoftverét amit megtehetsz a www.nokia.hu -n
2010. jún. 11. 00:05
 4/4 A kérdező kommentje:

A legújabb frimweare(rosszul írtam asszem) van,az 5ös.

Egyébként most találtam meg 29 mb nyi cuccot a telón,de még mindig hibádtizk 10mb...

Ennyit erről,nemtudok ellene mit tenni:D

2010. jún. 11. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!