Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen jó Androidos okosórák...

Milyen jó Androidos okosórák vannak 2018-ban? Ismertek jó márkákat?

Figyelt kérdés
Milyen jó Androidos okosórák vannak? Tudom hogy van Huawei watch, LG watch, Asus Zenwaatch, Sony smartwatch, de valami más márkát ismertek ami még okosórákat gyárt? Az ár lehetőleg 30 ezer és 80 ezer forint körül legyen.

2018. jan. 30. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ilyet még senki nem csinált :-) Ha van okostelefonod, egyik sem több egy szimpla fitness-karkötőnél, annál viszont mindegyik drágább. Ez persze csak egy vélemény, nem kell vele egyetérteni.
2018. jan. 30. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálam január 31-e van. vagyis az év 91%-a még hátravan.

Mi is a kérdés?

2018. jan. 31. 07:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Az hogy milyen jó Androidos a okosórák vannak.
2018. jan. 31. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:

#1 Elég buta vélemény. Nem baj, ha tájékozatlan vagy, csak akkor miért válaszolsz?

Kérdező:

Nekem Huawei Watch-om van, nagyon megvagyok elégedve vele, mikor vettem kb. 2 éve 130e volt, nem tudom most mennyi, de nyilván olcsóbb. Én a helyedben inkább tennék még hozzá és Samsungot vagy Huawei-t vennék. 30 körül tényleg csak ilyen nagyon alap órák vannak, amiknek semmi értelmük nincs, azon kívül hogy elmondhasd, hogy van okosórád.

2018. máj. 13. 18:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2018. máj. 15. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!