Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez a telefon jó lesz ennyiért?

Ez a telefon jó lesz ennyiért?

Figyelt kérdés

[link]

netezésre kéne esetleg persze fotókat is csinálni :D! De gondolom fotókat mindenki csinál?!

2018. jan. 30. 13:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na de egyébként meg az Iphone 6-ba is 1 GB ram van mégis 110 ezer forint az Iphone 6S-be 2 GB van és 140 ezer forint! És az Iphone-ra azt mondják, hogy attól függetlenűl, hogy kevés a ram benne a proci van olyan erős bennük mint egy Galaxy S8 Plus-ba most akkor az a 2 GB ram-os telefon is amit linkeltem lehet megérné azt a pénzt, de akkor nekem mind1 jó lesz nekem mondjuk a galaxy S7 vagy a Huawei P10 vagy esetleg a Xiaomi Mi Mix 2 is jónak tűnik vagy valami!? Vagy az a 2 GB ram-os telefon nem olyasmi mint egy Iphone?
2018. febr. 1. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Az iPhone-okon IOS operációs rendszer van amihez kevesebb RAM is elég mint az Androidhoz ezért nem érdemes összehasonlítani egy iPone-t az általad linkelt HTC One A9-el.
2018. febr. 2. 19:43
 13/14 anonim ***** válasza:
2018. febr. 5. 08:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Pontosabban ez: [link]
2018. febr. 5. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!