Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefonommal készült fotók...

A telefonommal készült fotók újabban miért nem jelennek meg a Google Fotók-nál a számítógépen?

Figyelt kérdés

Eddig működött :-) !

Valamit biztos elállítottam, de nem tudok rájönni, hogy hol a hiba. A telefonról elérhető Google Fotóknál láthatók a felvételek, de a PC-ről sajnos nem….

2018. jan. 28. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Ellenőrizd le hogy be van e kapcsolva a szinkronizálás a telefon galériája a google fotó szerver közt mert lehet az a gond hogy nincs beállítva automatikus szinkronizálásra és azért nem látod a képeket nekem is volt valami hasonló
2018. jan. 28. 17:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő szándékot, a telefonon a képekkel kapcsolatos beállításoknál úgy tűnik, hogy rendben van a dolog. Ez látható: "Automatikus mentés és szinkronizálás - Automatikus mentés ide:...", utána az e-mail címem olvasható. Esetleg a számítógépen lehet a hiba?
2018. jan. 28. 19:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Ismételt köszönettel és örömmel jelentem, hogy helyreállt a "rend" - egyszer csak megjelentek a telefonos képek PC-n. Valamit átállítottam és ráhibáztam.....
2018. jan. 28. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
akkor rendben :)
2018. jan. 28. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!