Xiaomi Redmi 4X vs. Xiaomi Redmi Note 4?
A különbségek ismeretében sem tudom, hogy a megéri-e 10 ezer forinttal többet fizetni a Redmi Note 4-ért.
A processzora 8x1,4 GHz helyett 8x2 GHz, Snapdragon 435 helyett 625-ös van benne és a GPU Adreno 505 helyett 506-os. A kijelzője HD helyett full HD (én külön nem izgulok a full hd-ra, de gondolom a teljesítményben ez is közre játszik, azért írtam ide)
Én nekem van egy 4x, nagyon jó telefon.
Igazából a sima redmi és a note között abban látom a különbséget, hogy a note az 5,5-es kijelzőt kapott és full hd, a sima redmi csak 5-ös kijelző. Ja és a note az full hd.
Tipikus iphone 6/6s versus iphone SE :D
De a note-ból is ugyanúgy vannak változatok, mint 3 GB ram és 32 GB rom, vagy 4 GB ram és 64 GB tárhely, és így tovább.
Szal ha kell a nagyobb kijelző akkor note, és az full hd is, most hogy egyikben hány pár mhz-el gyorsabb a cpu vagy lassabb szerintem lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!