Sony Xperia Z3 Compact vélemények, tapasztalatok?
Már nem forgalmazzák, adok-veszek oldalakon találsz csak.
De Mindjárt megérkezik hozzád a Kedves sony xz1 compact uraság, és ömlengeni fog ( ha épp nem te vagy )....
Ismertetőjele: 14%-on stagnál ( bár nem tudom, hogy nem ment még le 0%-ra),Szerinte minden telefon szar, szutyok kínai hulladék, és csak a sony xperiákat isteníti :-)
Különleges ismertetőjegye: A mobilos kérdéseknél jelentkezik, fikáz mindent és mindenkit....Pedig tud jó válaszokat is adni, olvastam tőle normálisakat is :-)
Akkor szerencséd van, hogy még nem jelzett be hozzád is :-)
Ö ócsárol, mi kiröhögjük, ez a felállás vele szemben...
Mire vagy kíváncsi ? Maga a telefon használhatóságára? Akarsz egyet venni?
Látom, mindenképpen a z3-as kellene:
Vaterán is 38000 ért találtam olyat, amit megbízhatónak vélek.
20 ezerért, ha valaki árulja, ott szinte biztos, hogy van valami gond, ezt figyelembe kell venni. Privátban már leírtam, mikre kell figyelni vásárláskor...
Utólagos engedelmeddel ide is kirakom:
"80-90 ezres telefonnal amikor 20-ért eladó, a legtöbb esetben van valami rejtett problémája... nem jó a vaku/ elhasználódott az akku, módosított telefon (IMEI-t ellenőrizni), wifi/bluetooth hiba....
Lehet, hogy talált/lopott készülékről van szó, és így akarnak megszabadulni tőle."
Ritka az olyan eset, hogy hiba/gond nélküli telefont ebben a kategóriában, ennyiért árulnának.
Szívesen segítettem, Köszi a privát köszönömöt!...
További jó nézegetést, és jó telefon vásárlást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!