Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért mondják a Samsung, és...

Miért mondják a Samsung, és LG telókra, hogy nem jók, mivel a két cég tv-ket és hűtőket (is) gyárt?

Figyelt kérdés

Evvel az erővel a Sony Ericssonra, meg az Applere is lehetne mondani.

Igaz, hogy a SE így magában csak telókat gyárt, de a Sony az meg miket is? Fényképezőgépeket!

Hát az Apple? Ő sem az ájfónjairól lett híres, hanem a MacBookok miatt.

De nem, ugye a SE az a legjobb teló gyártó, mi? Közben akik igazán értenek hozzá, mind sz.rnak tartják...

2010. jún. 6. 11:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Nos?
2010. jún. 6. 12:18
 2/6 Jovanny ***** válasza:
Ez elég értelmetlen kérdés, mert azt ugye nem gondolod, hogy ugyanabban a gyárban ugyanazok az emberek délelőttös műszakban hűtőt, délután telefont gyártanak?! Mindenki az csinálja ott is, amihez ért, teljesen külön gyáregységekben, nagyon komoly felszerelésekkel. Teljesen külön működnek a különböző termékeket előállító üzemek. Nekem például Daewoo TV-m van, köszöni, jól van, és sohasem feszélyezett, hogy ezek autót is gyártanak. :DD
2010. jún. 6. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Ok. Figyelj, én ezt sosem mondtam, hogy a Samsung meg LG telók rosszak.

Épp ellenkezőleg. Tökre idegesít, hogy azt hozzák fel, hogy hűtőket, meg TV-ket gyártanak, szal rosszak.

De az Applenél, meg a SEnél ezt sosem írják...

2010. jún. 6. 16:27
 4/6 Fkris ***** válasza:

Az Apple az miket gyárt?

Számítógép,és Ipod.

A számítógépbe mi kell?

Processzor.(az van az Ájfonban is)

Grafikus chip(ájfon)

Zene(ájfon)

Tehát ugyanazt csínálja,csak mások a paraméterek.

Sony nál pedig szar telókat csinálnak,csak a mostani telókat csinálják meg jó(bb) ra.

Egyébként azért nem szeretik a Samsung/LG telókat,mert nem megbízhatóak,sok telefonjuknak van gyári hibája.

Ja,és a Samsung teljesen elqrta az OMNIA szériát,mert Windows-t op.rendszert tett rá.

2010. jún. 6. 18:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! :D
2010. jún. 6. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem Samsungból és LG-ből a belépő kategóriás érintőképernyősek nem jók semmire, mert nem okostelefonnak felesleges az érintőképernyő, ennyi a baj velük.

Előző:

Szerintem a Windows Mobile teljesen jó operációs rendszer, csak nem egyszerű, de én pont ezt szeretem benne, és erre a rendszerre van az egyik legtöbb használható program. A Microsoft ígéretei szerint a Windows Phone 7 ezzel szemben lebutított vacak lesz, mert rájöttek ez kell a népnek, szerintem viszont buknak, hiszen pont az egyszerű mobil os-ok terén telített a piac. A Samsung Omnia 2-t éppen hogy ajánlom bárkinek aki a lehető legtöbb lehetőséget akarja kihozni egy telefonból, de akinek meg nem tetszik a Windows Mobile, a Galaxy Spica az meg Android-os. A saját oprendszeres Samsungoktól meg Isten óvjon...

2010. jún. 6. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!