Miért mondják a Samsung, és LG telókra, hogy nem jók, mivel a két cég tv-ket és hűtőket (is) gyárt?
Evvel az erővel a Sony Ericssonra, meg az Applere is lehetne mondani.
Igaz, hogy a SE így magában csak telókat gyárt, de a Sony az meg miket is? Fényképezőgépeket!
Hát az Apple? Ő sem az ájfónjairól lett híres, hanem a MacBookok miatt.
De nem, ugye a SE az a legjobb teló gyártó, mi? Közben akik igazán értenek hozzá, mind sz.rnak tartják...
Ok. Figyelj, én ezt sosem mondtam, hogy a Samsung meg LG telók rosszak.
Épp ellenkezőleg. Tökre idegesít, hogy azt hozzák fel, hogy hűtőket, meg TV-ket gyártanak, szal rosszak.
De az Applenél, meg a SEnél ezt sosem írják...
Az Apple az miket gyárt?
Számítógép,és Ipod.
A számítógépbe mi kell?
Processzor.(az van az Ájfonban is)
Grafikus chip(ájfon)
Zene(ájfon)
Tehát ugyanazt csínálja,csak mások a paraméterek.
Sony nál pedig szar telókat csinálnak,csak a mostani telókat csinálják meg jó(bb) ra.
Egyébként azért nem szeretik a Samsung/LG telókat,mert nem megbízhatóak,sok telefonjuknak van gyári hibája.
Ja,és a Samsung teljesen elqrta az OMNIA szériát,mert Windows-t op.rendszert tett rá.
Szerintem Samsungból és LG-ből a belépő kategóriás érintőképernyősek nem jók semmire, mert nem okostelefonnak felesleges az érintőképernyő, ennyi a baj velük.
Előző:
Szerintem a Windows Mobile teljesen jó operációs rendszer, csak nem egyszerű, de én pont ezt szeretem benne, és erre a rendszerre van az egyik legtöbb használható program. A Microsoft ígéretei szerint a Windows Phone 7 ezzel szemben lebutított vacak lesz, mert rájöttek ez kell a népnek, szerintem viszont buknak, hiszen pont az egyszerű mobil os-ok terén telített a piac. A Samsung Omnia 2-t éppen hogy ajánlom bárkinek aki a lehető legtöbb lehetőséget akarja kihozni egy telefonból, de akinek meg nem tetszik a Windows Mobile, a Galaxy Spica az meg Android-os. A saját oprendszeres Samsungoktól meg Isten óvjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!