Ha eladják a Telenor-t, mi várható utána?
2018. jan. 26. 20:13
1/10 anonim válasza:
hűségidő alatt nem fog változni utána bármi lehet
2/10 anonim válasza:
nem fogják eladni
megvanaz oka miért mondják ezt
3/10 A kérdező kommentje:
Mi az az ok?
2018. jan. 26. 20:27
4/10 anonim válasza:
a pénz
egyesek tudják mikor mit érdemes venni, nyilatkozni, osztalékot kivenni
5/10 anonim válasza:
HA és VALÓBAN eladják, akkor felejthető a hűségidő.
6/10 Alex Fly válasza:
@5: nem biztos. Attól függ, ki és mi lesz utána illetve hogyan rendelkeznek a jogutódlás kérdésében.
Én például anno a Westel900 GSM-el kötöttem szsrződést, ennek érvényességét semmiben nem befolyásolta a többszöri tulajdonosváltás...
7/10 anonim válasza:
bocsi, rosszat mondtam, már eladták pénteken
8/10 anonim válasza:
A név megváltozik, hogy az árak hogy változnak azt az új tulajdonos dönti majd el. De ezen kár aggódni, a tarifák így is változnak folyamatosan. Hűségidőt nem érinti. Lehet, hogy csökkenni fognak az árak, ha az új tulajdonos nagyobb részesedést akar, erre külföldön sok példa volt
9/10 anonim válasza:
7-es!
Nem adták el pénteken, csak hivatalosan ajánlatot tettek érte. 1-2 hónap mire kiderül hogy eladják-e valóban az érdeklődőnek
10/10 anonim válasza:
9-es, de, eladták
azt gondoltad hogy olvastam egy index vagy origo cikket ahol feltételes módban kerülgetik a témát és tényként elfogadom?
egy barátom dolgozik a vállalatnál, amelyik megveszi
tőle az info hogy pénteken alá lett írva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!