Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért írja ki a telefonom,...

Miért írja ki a telefonom, hogy a sim kártya regisztrálás sikertelen?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Egy olyan problémám van,hogy a t-mobile vario touch mobilom a bekapcsolás után kiírja,hogy a sim kártya regisztrálás sikertelen! Majd bejön minden,sőt még térerőt is mutat de felülre kiírja:Érvénytelen sim! Mindent tudok csinálni a telefonommal kivéve a hívást és az sms-t. :-D

Köszönöm a segítséget előre is!

2010. jún. 6. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt olyankor szokták írni, ha a teló egy bizonyos szolgáltatóra van korlátozva (pl. Pannon v. Vodafone) és te t-mobilos kártyát próbálsz használni. Korlátlan a készülék?
2010. jún. 6. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Mármint kártyafüggetlen?
2010. jún. 6. 09:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Üdv, nem kártyafüggetlen a telefonom, de a saját kártyám van benne már hónapok óta, eddig semmi baj nem volt vele. Hirtelen egyik napról a másikra kezdte el ezt a hülyeséget, tegnap vettem észre -amikor hívni akartam valakit- hogy nem tudok hívni. Engem sem tudnak hívni, és smst küldeni sem fogadni nem tudok. Az biztos, hogy nem a kártyámmal van a baj, mert másik telefonban működik. Már megcsináltam a telefonon a gyári beállítások visszaállítását is, -hátha félrenyomtam valamit rajta- de nem történt semmi. ...Ha addig nem tudom megcsinálni, akkor jövőhéten beviszem szervizbe. Próbáltam az 1777-et meg a 1430-at is hívni, de az a sz@r automata dumált csak egy órán át, nem lehet élő emberrel beszélni ennél a K......TT t-mobilnál!!!!!

A furcsa az, hogy nem ejtettem le meg ilyesmi, már arra is gondoltam, lehet kaptam valami vírust :S

2010. jún. 6. 15:29
 4/6 bp1985 ***** válasza:
Ez olyankor van, amikor nem érintkezik rendesen a kártya. Nézd meg másik kártyával. Ha azzal sem megy, irány a t-mobile. Ha megy, akkor is, mivel régi a kártya, és más a feszültsége. Ilyen miatt megcsinálja. Vagy letiltották a kártyádat.
2010. jún. 8. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Mikor volt utoljára feltöltve?
2010. jún. 9. 09:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Megtudtam, akitől vettem (neten) úgy adta el, hogy előfizetéses volt a telefon (nekem azt hazudta céges) és mivel nem fizette a részletet ezért letiltották központilag! Szerencsére megvannak az elérhetőségei, ezért fel tudtam keresni.
2010. jún. 13. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!